Jump to content
Newbie

Слагане на гарнитура

Recommended Posts

Искам да попитам къде могат в Пловдив да ми сложат качественна гарнитура и да не отича ? Понеже колата излиза след основен, но неискам да се занимавам повече с този майстор, защото пак само ще прибере пари и ще я направи по същия начин.И доколкото разбрах с тия гарнитури много хора берат ядове след ремонта, верно ли е ? Мене ми надува въздух в охладителната система и от там почва да грее... Мерси предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гарнитура на главата ли???С кои гарнитури берат ядове,за Сивик от подписа ти са метални..колата ако е прегрявана може да се налага и лице на блока да се вземе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото разбрах от поста ти, си сменял гарнитурата и друг път и колата ти пак надува в охладителната система....Ако е така, причината е или крива глава, или спукана и понякога- много рядко, но се случва- спукан цилиндър (имал съм и такива случаи) ..За това не е лошо, да се занесе главата на водна проба и на шлайф, а цилиндрите да се огледат много внимателно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължително се слага метална гарнитура и нови болтове за главата.По магазините се предлагат клингиритови боклуци,които не трябва да се купуват,защото следват само ядове.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говоря от опит. И аз сменях гарнитура на главата. 2 пъти издуха гарнитурата. 1вата беше BGA мисля (уж оригинална япоска за 40-50 лева с отстъпка). Издържа 500 км . 2рата Karlos reinc (или нещо такова) издържа 7200 км. тая втората даже от няколко майстори познати казах, че само такива ползват (35 лева). Накрая взех Payen (или подобно) и за сега колата няма проблем (80 лева с отстъпка). Това което искам д ати кажа е, не гледай парите като правиш гарнитура на главата. Проблема не е толкова в майстора, колкото в частите.П.С. остъпките са защото майтора ми е 1ви приятел - 20-30 % отстъпки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема не е толкова в майстора

В повечето от случаите е :o може да си купиш ултра скъпа и здрава гарнитура , но някой "майстор " като ти я стегне с гайковерта , познай колко ще изкара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен момчета, мерси за отговорите все пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...