B E X 3 M 979 #1 Публикувано 26 Август, 2009 Алтернатора на кои двигатели съвпада с тоя на 5 ген д15з1 .също така и ламда сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 26 Август, 2009 предполагам от д15з3 защото са 1:1 , сонда също . за сондата със сигурност от друг двигател няма да стане . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 26 Август, 2009 Алтернатора по спомен на Z1/3 B2/3 са съвместими. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #4 Отговорено 26 Август, 2009 Извинявам се за офф-а,но би ли ми казал какво е алтернатор и каде се намира на д15з1? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 29 Август, 2009 (Редактирано) Извинявам се за офф-а,но би ли ми казал какво е алтернатор и каде се намира на д15з1? Благодаря! Така нареченото още "динамо" или "Генератор".Намира се в дясно на мотора и се задвижва с ремък от коляновият вал,стои под хидравличната помпа(ако имаш такава). Редактирано 29 Август, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #6 Отговорено 29 Август, 2009 Благодаря за инфото колега.Знам какво и къде е динамото,но незнаех,че му викат алтернатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #7 Отговорено 29 Август, 2009 ПРАВОТОКОВИЯ ГЕНЕРАТОР на жаргон се нарича динамо. Променливотоковия трифазен генератор се нарича АЛТЕРНАТОР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове