djmmm 0 #1 Публикувано 25 Август, 2009 Все още има хора които правят неща на които и аз не мога да си обясня какво удоволствие им доставя товаПреди два дни някои ми е надрал супер гадно Хондичката от край до край през средата с нещо доста остро и сега сам с две надрани ленти от двете страни на колицата ми?Въпроса ми е дали ще могат да се махнат чрез пастиране(не са много далбоки но не са и много плитки) и къде във Варна мога да намеря някой да ми я пастира евентуално добре и за колко париблагодаря на вички колеги които ще помогнат с каквото могат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naka 0 #2 Отговорено 25 Август, 2009 Лоша работа колега. С пастиране едва ли ще стане,но зависи от драскотините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #3 Отговорено 26 Август, 2009 Ако е само лака надран ще стане с пастиране, но както обясняваш, че е надрана малко ме съмнява да стане. Иначе има един колега от форума, който се занимава с автобояджийски услуги, правил ми е разни работи включително пастиране и съм много доволен. Телефона му е 0893597911 - Пламен. Цената за пълно пастиране е около 50 лв. Ако искаш само да се махне надраното сигурно ще е доста по-малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #4 Отговорено 26 Август, 2009 Ако се вижда бялото отдолу (основата на боята) няма да стане с пастиране. Можеш да направиш най-елементарната проверка - изчисти мястото и прокарай нокът напречно през драскотината. Ако нокътът ти закачи в драскотината - няма да стане с пастиране. Ако имаш / намериш боя за колата ти може да използваш много тънка капилярка или тресчица от клечка за зъби и много фино да попълниш канала на драскотината, след това пастираш с шлайф и полир пасти на ръка и драскотината ще придобие много по-приемлив вид. Играчката е много голяма, но парите за цялостно пребоядисване не са по-добър вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #5 Отговорено 26 Август, 2009 (Редактирано) Здравей колега.И аз съм потърпевш от такава вандалска проява,но за съжаление непомогна нищо освен боята,макар и плитките нарези.Успех! Редактирано 26 Август, 2009 от Barsy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #6 Отговорено 26 Август, 2009 (Редактирано) уикенда ходих до смолян, колата ми стоеше пред къщата, сутринта си намерих предния капак с 2 драскотини по 20 санта дълги и дълбоки и една около 10 санта дълга и 5 широка.. като стъргано с шкурка.. нямам думи за българската помия.. с пастиране се оправят само много тънки и повърхностни драскотини.. а бе почти нищо.. и ефекта от пастата не е дълъг.. Редактирано 26 Август, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #7 Отговорено 26 Август, 2009 Простотията българска няма край! Съжалявам, колега, за одрасканата кола. Аз също съм ставал жертва на подобен инцидент. А тази сутрин, докато се правя на безгрижен плажуващ, научих, че са ми изкривили рамената на чистачките и са ми счупили антената в София... При идеално паркирана кола и без разбираема от мен причина... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #8 Отговорено 26 Август, 2009 В случая това не е само българска простотия, защото такива дълбоки драскотини съм виждал и в други държави, но определено не е приятно. Самият аз скоро осъмнах с две дълбоки черти, а следващия понеделник ще ходя на бояджия да я оправя. За жалост само с пастиране няма да се разминеш. Дълбоките черти изискват боя, а сам това няма как да го свършиш. Съжалявам за случилото се. Когато нямаш гараж за вечерта стават често такива неприятни "инциденти". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #9 Отговорено 26 Август, 2009 (Редактирано) В случая това не е само българска простотия, защото такива дълбоки драскотини съм виждал и в други държави, но определено не е приятно. Самият аз скоро осъмнах с две дълбоки черти, а следващия понеделник ще ходя на бояджия да я оправя. За жалост само с пастиране няма да се разминеш. Дълбоките черти изискват боя, а сам това няма как да го свършиш. Съжалявам за случилото се. Когато нямаш гараж за вечерта стават често такива неприятни "инциденти".Мда,моята пред къщи на улицата я надраха,в Атина.А на другата улица до нас има едно Сузуки Суифт,нов модел,преди 2-3 години,дали има и толкова,турско син на цвят,надран е целият,кадето си представиш,с многобройни и дълбоки нарези,зверско дране е падало.Незнам как се чувства собственика му и незнам кои е,несъм го виждал,комшия ми се пада,но ако бях на негово място,сигурно щеше да ми побелее косата моментално и да издивея!Гадно много Редактирано 26 Август, 2009 от Barsy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #10 Отговорено 26 Август, 2009 Абе аз сигурно малко афектиран направих извода за "българската", но че е простотия - в това спор няма...Както и да е, дано по-безболезнено (откъм пари и загубено време) да си оправиш драскотините.А аз със свито сърце ще чакам да видя моя "подарък". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_wrc 1 #11 Отговорено 26 Август, 2009 Извинявам се за оффа но като стана дума за вандалщина се събудих преди две седмици със залепена дъвка на страничното стакло точно в ъгъла където се движи нагоре надолу. Изтъргах я, но останаха следи които личат от далеч и много ме дразнят. Някой да знае как да я изчистя напълно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djmmm 0 #12 Отговорено 26 Август, 2009 Извинявам се за оффа но като стана дума за вандалщина се събудих преди две седмици със залепена дъвка на страничното стакло точно в ъгъла където се движи нагоре надолу. Изтъргах я, но останаха следи които личат от далеч и много ме дразнят. Някой да знае как да я изчистя напълно ?пробвай с ацетон, но само по огледалотода не развалиш пласмасата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djmmm 0 #13 Отговорено 26 Август, 2009 благодаря на всички за съчуствието явно не съм само аз потарпевш от такива случкикакто и за дадените съветиуказа се че само боя ще я оправи!някой може ли да помогне с инфо за някой добър бояджия във Варнаи на какви цени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #14 Отговорено 26 Август, 2009 Аз също се интересувам от цени на бояджия за оправяне на дълбоки драскотини, за да разбера колко съм спестил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #15 Отговорено 26 Август, 2009 Извинете ме и мен за оффа,мислих да не пиша за това,но не се сдържах като чета сега...преди две седмици осъмнах с разбито стъкло и без сд плеяр(панела беше свален) и още 11 коли в квартала бяха така....явно кризата е голяма.....колега ето един номер,ако искаш звънни и питай за твоя проблем,аз лично съм доволен как бачка момчето-0894772489-Иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #16 Отговорено 26 Август, 2009 Не че е малък дявол,но има и по лошо.На мен някой вандал ми беше посипал цялата колица с киселина Така че споко,отиди при някой маистор и може да се измисли нещо поне да се позаличи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djmmm 0 #17 Отговорено 26 Август, 2009 Извинете ме и мен за оффа,мислих да не пиша за това,но не се сдържах като чета сега...преди две седмици осъмнах с разбито стъкло и без сд плеяр(панела беше свален) и още 11 коли в квартала бяха така....явно кризата е голяма.....колега ето един номер,ако искаш звънни и питай за твоя проблем,аз лично съм доволен как бачка момчето-0894772489-Иво мерси венцо ще завартя един телефон и ще видим какво ще се разберем!съжелявам за инцидента който ти си е случил много неприатно найстиназначи и без панел пак ги крадатстрашна работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове