Street-warrioR 287 #1 Публикувано 23 Август, 2009 Здравейте колеги. Имам възможност да се сдобия с ЦРХ с Д16а6 Незнаех, или по-точно, не съм обърнал внимание, че го има и с този двигател!?! Та ако има собственици на такова животно тука, нека да напишат впечатленията си от това ДВГ в това купе! Ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #2 Отговорено 23 Август, 2009 (Редактирано) има да !! 2-а генерация , 88 г. да не е автомат ? Редактирано 23 Август, 2009 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 23 Август, 2009 Много бързо реши да сменяш Вектрата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saro_crx 0 #4 Отговорено 23 Август, 2009 ако не се лъжа,това е едноваловия мотор! ,ама е по добър вариянт от...вектра,ако е така както казва колегата горе .мотора е 110к.с. и си върви доста добре,ако не е сдухан де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 24 Август, 2009 Момчи, както вече ти казах мотора си е много добър, стига да не е сдухан както казва колегата отгоре. С този двигател имаш доста по-голем потенциал за нататъшно развитие, защото за едноваловия втек има много повече афтърмаркет чаркове отколкото за DOHC серията без втек. Според мен офертата е добра, и ако ти се разделя с вектрата срещу 1500лв, каквато е стойността на въпросния рекс давай, няма какво да му мислиш! Пък по-натам ще помагаме с каквото можем, имаш подкрепата на Хонда Клуб Враца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #6 Отговорено 24 Август, 2009 Ники, защо реши че д16а6 е едновалов втек ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #7 Отговорено 24 Август, 2009 Момчи, както вече ти казах мотора си е много добър, стига да не е сдухан както казва колегата отгоре....... ....... имаш подкрепата на Хонда Клуб Враца! !!!Eто това исках да чуя! Благодаря за тия думи Ники! В момента съм в преговори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #8 Отговорено 24 Август, 2009 Мой човек може ли да не си чувал за този мотор?Нямам наблюдения върху този двигател,само знам че добре ми дойде инжекциона на старата ми Д15-ка.108 коня е машината,но все си мисля че д16з5 е по-добрия вариянт,но това си е мое мнение.П.С. В неделя да си на ц.гара !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 25 Август, 2009 Не е никакво чудо,има си рекс с такъв едновалов мотор.Който се слага също и на Сивик и Шатъл от същото поколение.Двигателя си бута колата доста мазно,дори в ниските обороти според мен си е по-динамичен от двувалката.Лично мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #10 Отговорено 25 Август, 2009 Благодаря колеги за мненията, но работата пропадна! Тука до към Нова година ще имам вече парите за някой добър ЦРХ с А8-ца или А9-ка! П.П. УИНК в неделя май наистина ще съм на гарата, да знаеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 25 Август, 2009 Взимай А9-ка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #12 Отговорено 25 Август, 2009 Ники, защо реши че д16а6 е едновалов втек ? Защото много бързо и лесно става такъв CIVICwarrior, дано се сдобиеш с б16а1 , а не с а9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #13 Отговорено 25 Август, 2009 колегата , както казаха другите Д16А6 може лесно да се преправи за едновалов vtec , може и с A9 глава и пак си 120+ коня , аз на твое място бих си взел 4г. сивик с тези моторетки или ако искаш може откраден на калмара неговата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #14 Отговорено 25 Август, 2009 Shadow, не съм чак толкова кух, колкото изглеждам ... терориста вече ти е отговорил защо съм го решил. А6 е доста як мотор, и до колкото знам от серията едновалки той е със най-яки ризи, и е доста търсен сред турбо феновете.Рекса най-вероятно е американка, щото до колкото знам от ровенето из нета за техния пазар се предлагат дори црх2 ген със д15б2 автоматик. :lol:Activity, двувалова глава на едновалка трудно се слага, имат разлики във 1-2 болта и мисля че по водните магистрали имаше също нещо, не съм много сигурен. Но както вече казах за малкия втек има доста повече афтърмаркет чаркове от колкото за ZC. А колата ня' ми барате, щот ше ви намера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petyopopov 0 #15 Отговорено 26 Август, 2009 Прав си,Ники-мотора е добър.Шатълката ми е с такъв,и въпреки,че не съм в час за за смяна на глави и т.н.,мотора определено надминава очакванията ми,за разлика от ламарините-натиснала ги е ръжда...Но по-добре лъв в консервена кутия,отколкото мишка в танк! Кога и къде ще има сбирка?Решил съм този път да дойда,че явно има какво да научи човек от вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове