Jump to content
Street-warrioR

ЦРХ - Д16А6?

Recommended Posts

Здравейте колеги. Имам възможност да се сдобия с ЦРХ с Д16а6 ;) Незнаех, или по-точно, не съм обърнал внимание, че го има и с този двигател!?! Та ако има собственици на такова животно тука, нека да напишат впечатленията си от това ДВГ в това купе! Ще съм много благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има да !! 2-а генерация , 88 г. да не е автомат ? Редактирано от activity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много бързо реши да сменяш Вектрата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не се лъжа,това е едноваловия мотор! ;) ,ама е по добър вариянт от...вектра,ако е така както казва колегата горе :thumbs1: .мотора е 110к.с. и си върви доста добре,ако не е сдухан де :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчи, както вече ти казах мотора си е много добър, стига да не е сдухан както казва колегата отгоре. С този двигател имаш доста по-голем потенциал за нататъшно развитие, защото за едноваловия втек има много повече афтърмаркет чаркове отколкото за DOHC серията без втек. Според мен офертата е добра, и ако ти се разделя с вектрата срещу 1500лв, каквато е стойността на въпросния рекс давай, няма какво да му мислиш! :D Пък по-натам ще помагаме с каквото можем, имаш подкрепата на Хонда Клуб Враца! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, защо реши че д16а6 е едновалов втек ? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчи, както вече ти казах мотора си е много добър, стига да не е сдухан както казва колегата отгоре....... ....... имаш подкрепата на Хонда Клуб Враца! !!!

Eто това исках да чуя! :D Благодаря за тия думи Ники! В момента съм в преговори! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мой човек може ли да не си чувал за този мотор?Нямам наблюдения върху този двигател,само знам че добре ми дойде инжекциона на старата ми Д15-ка.108 коня е машината,но все си мисля че д16з5 е по-добрия вариянт,но това си е мое мнение.П.С. В неделя да си на ц.гара !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е никакво чудо,има си рекс с такъв едновалов мотор.Който се слага също и на Сивик и Шатъл от същото поколение.Двигателя си бута колата доста мазно,дори в ниските обороти според мен си е по-динамичен от двувалката.Лично мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги за мненията, но работата пропадна! :wub: Тука до към Нова година ще имам вече парите за някой добър ЦРХ с А8-ца или А9-ка! :D П.П. УИНК в неделя май наистина ще съм на гарата, да знаеш! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай А9-ка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники, защо реши че д16а6 е едновалов втек ? :D

Защото много бързо и лесно става такъв :wub::D

CIVICwarrior, дано се сдобиеш с б16а1 , а не с а9 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата , както казаха другите Д16А6 може лесно да се преправи за едновалов vtec , може и с A9 глава и пак си 120+ коня , аз на твое място бих си взел 4г. сивик с тези моторетки или ако искаш може откраден на калмара неговата :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shadow, не съм чак толкова кух, колкото изглеждам ... терориста вече ти е отговорил защо съм го решил. :lol:А6 е доста як мотор, и до колкото знам от серията едновалки той е със най-яки ризи, и е доста търсен сред турбо феновете.Рекса най-вероятно е американка, щото до колкото знам от ровенето из нета за техния пазар се предлагат дори црх2 ген със д15б2 автоматик. :lol:Activity, двувалова глава на едновалка трудно се слага, имат разлики във 1-2 болта и мисля че по водните магистрали имаше също нещо, не съм много сигурен. Но както вече казах за малкия втек има доста повече афтърмаркет чаркове от колкото за ZC. А колата ня' ми барате, щот ше ви намера! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си,Ники-мотора е добър.Шатълката ми е с такъв,и въпреки,че не съм в час за за смяна на глави и т.н.,мотора определено надминава очакванията ми,за разлика от ламарините-натиснала ги е ръжда...Но по-добре лъв в консервена кутия,отколкото мишка в танк! Кога и къде ще има сбирка?Решил съм този път да дойда,че явно има какво да научи човек от вас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...