Fiend 89 #1 Публикувано 23 Август, 2009 Както се вежда от заглавието преди малко прекрасното Акордче за малко да стане хеч-бек. Ситуацията е следната : както си карах, един колега пред мен реши да спре на пешеходна пътека (лошо няма) аз реших както винаги да се включа в инициативата и си спрях зад него но едно девойче зад мен с Опел Астра ОПЦ не беше на това мнение и................... (май не ни хареса инициативата с колегата). Много бих се радвал ако някой ми препоръча сервиз където да си я оправя кукличката, като цяло не е кой знае какво но най-вече ме притеснява гредата зад бронята, доста е хлътнала. П.С. Много държа на качествен ремонт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 23 Август, 2009 гредата не ти е проблем, по-големия проблем е пречупения заден капак. за да се оправи е много вероятно да се наложи да се разкопчеят точковите заварки отвътре, а после трудно се прави отвътре така, че да не се личи. но като цяло не е голям удъра и ще ти го оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 23 Август, 2009 В такъв случай нов багажник ми звучи май най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #4 Отговорено 23 Август, 2009 гредата не ти е проблем, по-големия проблем е пречупения заден капак. за да се оправи е много вероятно да се наложи да се разкопчеят точковите заварки отвътре, а после трудно се прави отвътре така, че да не се личи. но като цяло не е голям удъра и ще ти го оправят.Жената трябва да има гражданска ... следователно отиваш в най скъпия сервиз или нещо такова и ти дреме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 23 Август, 2009 като му дадът някаква смешна сума от застрахователната, как да отиде в най-скъпия сервиз. Ако имаш каско и може да се прави колата в доверен сервиз си избираш един. ако ли не най вероятно ще трябва да се бръкнеш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #6 Отговорено 23 Август, 2009 Много неприятно наистина! Винаги се притеснявам, когато ми се налага да спирам внезапно! Щот не знам кой идиот е зад мен с какви спирачки е и какво си чопли в този момент. Капака изглежда като за нов! Предполагам, че имаш застраховка?! Моята при щета дори без да е установено от кого е влиза в доверен сервиз и ми я правят. А при твоя случай трябва да си вземат парите от гражданската на овцата зад теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 24 Август, 2009 За Пловдив имам къде да те насоча, но вероятно ще искаш в Бургас да се прави .. Иначе разсъжденията на колегите са правилни като цяло и за цените и за щетите. Огледай се и за друг капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #8 Отговорено 24 Август, 2009 (Редактирано) Мерси за отговорите!Днес минах през застрахователите ми (за каското) и за моя изненада ми приеха щетата без проблем, досега не се беше случвало. След ден два ще дойде и протокола от СОТ-а и карам колата за снимки. Ще искам по-експертна оценка защото застрахователите имат 2 доверени сервиза, единия правиха колата на баща ми а от другия са излизали коли на приятели, ТРАГЕДИЯ И ДВАТА. За момента добрата новина е, че има частите във Варна налични и то със същия цвят като моята. Ще изчакам да видя зад бронята ми какво е положението (багажника е доста хлътнал) и след като ме снимат почвам да си я правя, независимо дали ще съм отгоре или не, искам да си я направя както трябва !!! п.с. Пък как ми се иска да я пръсна цялатаааа май това е момента Редактирано 24 Август, 2009 от Fiend Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #9 Отговорено 5 Октомври, 2009 След дълги мъки и велико чакане, вече съм в бокса и я мятам цялостно "my precious" До края на седмицата пак съм на манежа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dachev 52 #10 Отговорено 5 Октомври, 2009 Е че защо беше това голямо чакане?! Решил си да си опресниш и боята на предната броня?! Моята беше преди 3-4 месеца за боядисване на част от 1 врата калник и задна броня (врата след това изкара здрава между 1 и 4 дни и после я видях охлузена заедно с предната). Та ми я направиха за 3 дни. И в момента който ми приеха щетата до момента за ремонт времето беше много малко - няколко дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #11 Отговорено 5 Октомври, 2009 Разправия със застрахователите и чакане на протоколи, събиране на средства за части и труд защото все още нищо не съм видял от застрахователя а и цената за цялостно пребоядисване си е друга, намиране на точния (надявам се) майстор, като включа и малко служебни и лични отклонения ето месец два без кола. В крайна сметка сега стоя и чакам края на седмицата да си я взема (надявам се без забележки в качеството на труда) и ще и скъсам ......................... километража от километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6221 #12 Отговорено 5 Октомври, 2009 Пожелавам ти всичко да е ОК и да не си личи, макар че щом ще е цялостно поне в цвета на отделните панели разлика не би трябвало да има. В последствие следи от пребоядисването вероятно ще откриеш тук таме по пласмасите и гумените уплътнения , но при желание се отстраняват. Пожелавам го и на себе си тъй като днеска някой абдал ми е охлузил шофьорската врата, но поне няма "разкъсни рани" , дори не е стигнал до метал. Е вратата си е хлътнала, но поне стъклото се сваля (даже огледалото е здраво) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #13 Отговорено 10 Октомври, 2009 Голямата радост се завърна, вече по-лъскава и перлена от всякога. Огромни благодарности на момчетата от Варна, те са знаят кои са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6221 #14 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честита радост остава само едно Н да и лепнеш и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове