Jump to content
NikolaiN

Honda Crx Del Sol

Recommended Posts

Здравейте мисля другата или по-другата седмица да си купя един Del Sol, но нямам почти никакъв избор :):) Много искам да е VTI 160 коня, но в Мобилето има само 1 които отговаря на това и външно не ми харесва много,много...Вече от 125 коня има мааалко по голям избор с по-добре излгеждащи Хонди.Вапроса ми е да изчакам ли още 1 седмица да излезе(евентуално) някъква оферта или да взема ВТИ-то с лошия външен вид, или 125 с добър външен вид...Заслужава ли си да чакам за ВТИ, толкова ли е огромна наистина разликата или и 2-те са си доволно пъргави...Чакам помощ,че от давна искам да си взема..мечта ми е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чакай, витека е лудница. който бърза далече не стига, никога. а и външчн вид се оправя, ама витек няма да и порасне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземаи VTI-ката няма да съжаляваш. Смъкни ако можеш от цената заради не добрия външен вид :lol:Успех с покупката и чамаке снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: другия вариант е да си поръчаш някой да ти домъкне една от чужденеция ,ама като ги гледам в "мобиле.де" и там не са евтини тия делсоли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

земай по малкия двигател,това е моето мнение...ВТИ верно,БЯГАТ ама бягат наистина,но аз специално не бих си купил такова нещо.За мен 110-130 коня са ми достатъчни :lol: решението е твоеТакова "чудовище" от порядъка на 160 коня няма да си намери място на пътя според мен(в България).Сега ще има критики от колегите които са любители на мощните коли,ама всеки си има мнение :lol:Успех с колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не прави компромиси VTI-то е колата :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ремонта на купето ще ти излезе по малко от смяна на мотора. Тоест аз със сигурност бих избрал ВТИ-то. Трябва да покараш и двете и съм сигурен, че няма да се чудиш много. От друга страна обаче, ако вземеш веднага ВТИ, няма да разбереш разликата. Не се чуди взимай ВТИ и почвай да черпиш приятелите. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имам добра новина ВТИ ще е :ppp на всичкото от горе с ел. таван и много добър външен вид... голям късмет извадих, че попаднах на нея...не е пусната в обява няма я в мобиле никъде...Скоро живот и здраве дано да се получат работите ще се похваля и аз с нова Хонда :whistle::whistle::whistle:Наистина не съм карал нито едното нито другото, но като гледам мненията ВТИ-то ще къса :whistle: мерси на всички които отделиха малко от времето си да си кажат мнението

Редактирано от NikolaiN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само гледай да не е зелена от района на Кюстендил че, не е оферта !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само гледай да не е зелена от района на Кюстендил че, не е оферта :wub:

мерси за предупреждението, но добре че не е тазиВ момента имам хора в Германия които търсят и ако не намерят тогава ще прибягна до тази която съм намерил тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...