Jump to content
Guest Al_Capone

Месечна среща София 30.08.2009

Recommended Posts

или в 1-во районно към 20:30 :) :) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който го е страх от мечката, неходи в гората :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или в 1-во районно към 20:30 :);) ;)

Правилно , който закъснее , направо там - цигари и суха храна да носи :))))) ;) Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме снимки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам каде да ги кача в подходящ размер че да могат всички да ги гледат.Някой ако знае да ми пише ще му ги пратя да ги качи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана на сбирката бе момета , мисля с някой от вас да правим удар и да изрежем всички знаци на булгара :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво стана на сбирката бе момета , мисля с някой от вас да правим удар и да изрежем всички знаци на булгара :)

Същата идея подметнах на Wish - за флексче на батерийки... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един спрей с черна боя няма ли да свърши същата работа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли снимчици ? Видео всеки иска да си види красавицата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, особенно "автомобилите" от една друга марка (че даже тоя път много марки) също бяха на ниво.Ма първи подвиха опашки кат' дойдоха кукерите :) .Чак от олекотяване липсваха фарове,брони,решетки и т.н.Другия път ще запиша Сашка Васева на флашката ще сваля прозорците до долу и бам на среща на фолКсваген гоуф примерно :)

Редактирано от Wish

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата идея подметнах на Wish - за флексче на батерийки... :)
аз казах че си нося инструментите да ги развием....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тарикати сте,а може просто да спазвате знаците вместо да мислите магарии.на някое кръстовище може така ще ви надъни странично някой понеже някой друг преди това му е демонтирал знака стоп.гот ли ще ви е?тези знаци явно имат причина да седят там.просто не е място за срещи от по 50 коли и толкова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно проблема са гонките. Еми вместо да слагат знак "Забранено спирането" да направят 2-3 лежащи полицая и проблема се решава. Егати и тъпаците

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не разбрах какъв е проблема да се събираме на първия паркинг ? Така няма да има проблеми с полицията и гонки няма да има или поне няма да са около хората и колите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно проблема са гонките. Еми вместо да слагат знак "Забранено спирането" да направят 2-3 лежащи полицая и проблема се решава. Егати и тъпаците

сигурно проблема не е в гонките,а в маршрута на рейса.който вместо да си обърне спокойно в края на линията си на пусто и безлюдно място,трябва да се кьорави за всички заблудени хондаджии,които се шматкат през платното забили поглед в нечия кола.отделно и гонките насират пейзажа,но знака е за забранено спирането точно където минава рейса,а не е ограничение на скоростта с 40 примерно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тарикати сте,а може просто да спазвате знаците вместо да мислите магарии.на някое кръстовище може така ще ви надъни странично някой понеже някой друг преди това му е демонтирал знака стоп.гот ли ще ви е?тези знаци явно имат причина да седят там.просто не е място за срещи от по 50 коли и толкова.

Ами тарикати са момчетата!Къде е мястото за срещи според теб?Само ревеш за тази резиденция,стига вече!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вскички ми се смяхте като преложих да се събираме на "Лукоил" веднага след "Църна Маца" (може би защото ви е далечко...) , но скоро пак минах и ми се сртува достатъчно,за около 20тина коли..турчолята спокоино си го пълнят през сезона...Булгара е удобно място за мнозина от нас,но...не е място за такива мероприятия,а и гонките станаха повече от необходимото.. http://maps.google.com/maps?f=q&source...m.panoramio.all линка е малко дълаг,за което се извинявам!Поздрави

Редактирано от Dilqn_Mitev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тарикати са момчетата!Къде е мястото за срещи според теб?Само ревеш за тази резиденция,стига вече!
да си видял някъде да споменавам дори резиденцията?кое е тарикатското?да демонтираш знаци и да ги драскаш със спрей ли?аз пък си мисля,че е по-тарикатско да се събират такава група хора където не пречат на никой.а не някой от вас да го сгази рейса и да видим за поредния път реакцията "след дъжд-качулка".същото важи и за тези дето се гонят с колите си.трябва ли да стане някой грозен инцидент,за да спрете да се правите на бързи?отидете и се запишете на някое италианско преследване ако ви стиска,за да видят всички колко са ви бързи колите и колко добре ги карате.не знам,аз ли остарях много или вие сте още в детската градина на акъл,но определено има голяма пропаст между някои от нас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради тъпите гонки не ходя вече на месечните срещи:)Айде спрете с кавгите във форума, който иска посещава срещите, който не иска не ги посещава и така. Срещите са да се съберем, да се видим, да обменим информация кой, как, какво. Да поразгледаме под капаците и т.н., но не и за "гонки"Подържам Иво на 100% относно гонки и хъс - има писта за тая работа, там също има публика и може да се изявите:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целта на срещите никога не е била да се правят "гонки" от недорасли "рейсъри". И няма как да се събираме на място, където могат да се съберат 20 коли, защото вчера бяхме около 50.Много хора, много бързо забравят какво пишат в темите за войната по пътищата, а послед откровено си казват "майната им на полицаите. Да си слагата знаци, па я че си правим каквото си искам". Нещо ви е криворазбрана цивилизацията и конституционните права и свободи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:o фотографите ги изгони полицията ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те верно доста народ се изплашиха и си тръгнаха , а ние си останахме до 10 и накрая ударихме един мухабет с катаджиите :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

катаджиите си бяха печени ама накрая си стана студено... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...