baljy 2 #1 Публикувано 17 Август, 2009 Онзи ден се опитах да си сменя ремъците,и го направих 2 от 3 хаха този за климатика минава през нещо си и така и не разбрах дали има някакъв трик чрез който да ми е по лесно /по телевизията съм гледал как го правят разни илюзионисти, но не мисля, че Астор ще се навие да ми смени ремъка/това в кръга на шегата търсих из форума но неуспешно пък ми е спешно да го сменя ако някой може да помогне ще съм му благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #2 Отговорено 17 Август, 2009 P.S. Става въпрос за сивик 6ген разхлабването на ролките ми е ясно как става незнам само как да измъкна ремъка и да сложа другия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #3 Отговорено 17 Август, 2009 Първо трябва да махнеш ремъка на хидравликата,след което да отпуснеш компресора на климатика и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #4 Отговорено 17 Август, 2009 да но има нещо, което минава през ремъка мисля че е част от окачването от едната страна е хванато за престилката на колата а от другата страна май за компресора и незнам ако махна престилката дали ще мога да измъкна ремъка иначе изваждам ремъка от ролките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #5 Отговорено 17 Август, 2009 Мисля, че се сваляше единия тампон на мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 17 Август, 2009 (Редактирано) Мисля, че се сваляше единия тампон на мотора Десния (левия ако си на шоф. седалка) основен тампон се сваля.Да подпреш отдолу мотора обаче, да не накъсаш другите тампони! Редактирано 17 Август, 2009 от Krelion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #7 Отговорено 17 Август, 2009 Мале мале и това само за да си сменя ремъка ужас. Ако има някакви тънкости около това действие моля да ги споделите, защото ще ми е за първи път, а не искам да оплескам нещо предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #8 Отговорено 17 Август, 2009 Точно така,сега се връщам точно от смяна на ремъците и майстора ми каза че се разкача единия тампон на двигателя.И аз смятах сам да си ги сменя и добре че не се хванах че... .Ако нямаш условия,по-добре иди на майстор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 18 Август, 2009 Нищо сложно няма!Този тампон е за обиране на вибрации,не е носещ,т.е. може и да неподпираш мотора.Работата е за половин час има-няма,стига да не си скаран съвсем с монтьорската работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #10 Отговорено 19 Август, 2009 Този въпросния тампон като се прецака, възможно ли е вибрациите на двигателя да са по-големи и да се увеличават дори повече когато се включи компресора на климатика? Вибрациите дори се виждат по скоростния лост и когато климата се вкл. стават чувствително по силни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #11 Отговорено 19 Август, 2009 при мен единия е скъсан а другия го няма... още не съм усетил проблем да има, но е добре да си ги имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baljy 2 #12 Отговорено 25 Август, 2009 Благодарско за отговорите колеги много ми помогнахте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове