bat_gogo 1 #1 Публикувано 10 Август, 2009 Някой знае ли каде в Бургас могат да ми сменят качествено предното стъкло? Хондата е англичанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 10 Август, 2009 дора глас кобраавтостъкла тодоров Дано имат нещо но повече инфо къд есе намират питай някой или виж в нета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 10 Август, 2009 От задната страна на затвора, веднага след портала в ляво. Сменял съм на три коли стъкла и като качество на самото стъкло не ги разбирам но като труд съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #4 Отговорено 10 Август, 2009 На бул. Москва, май се падаше до "Сладкия Кокал", ако го знаеш къде е (на ъгъла на Москва и Цар Борис). Взеха ми 140 лв. за всичко(сваляне на старото, слагане на новото и самото стъкло), даже стъклото е затъмнено в горната си част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #5 Отговорено 10 Август, 2009 Зад затвора , добре работат - 2 пъти сменях там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #6 Отговорено 11 Август, 2009 мерси за отговорите, днес ходих в сервиза на Кобра, до КАТ. 120 лв. ще е стъклото. утре ще посетя и тези до затвора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #7 Отговорено 16 Август, 2009 аз не съм доволен от кобрапоставиха ми по-малко стъкло внимавай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове