Jump to content
west bam

Драг Враца

Recommended Posts

Колеги здравейте гледам клипове от драг състезания от Враца и ми се иска да поздравя колегите с хондите те там са истински доминатори евала нека се представят ако са от форума евала пичове за представянето винаги ви е на ниво

http://vbox7.com/play:83131e78 http://vbox7.com/play:2ee9e8c3 нека се представят колегите ако членуват тук предполагам 80%, че ги има тук само, че не се сещам как са им никовете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Сивия Рекс е мой :) печелил съм всички пъти в които съм участвал в клас до 2000 кубика с изключеие на един път, когато изкривих клапан и не можах да продължа на пред! Иначе Врачанската Хонда бригада е голяма и имаме много участници в тези състезания. поздрави на Жорката, Кико, Калмарчето, Къдравия, Хокея и много други хора, които отсрамват маркате не само във Враца ами и вцяла България :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе вие едновалови мотори нямате ли си бре? :):beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе имаме но ги суапнахме с двувалови и сега едноваловите стоят в гаража :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно въпросче ако мога да задам б16а ли са моторети SiR или са си евро VTI :) b16a2 :beer: мерси за инфото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение MITAKA CRX VRACA TEAM Д16А8 Публикувано изображение r2d2 Д16з6 турбо

Има още Хонди,но нямам снимки сега.

Редактирано от Slavkov_1984

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно въпросче ако мога да задам б16а ли са моторети SiR или са си евро VTI ;) b16a2 :D мерси за инфото ;)

Двигателчетата са Б16А1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) имам въпрос тая писта има ли 400 метра на мен ми изгледа много малка... ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) имам въпрос тая писта има ли 400 метра на мен ми изгледа много малка... ?!

Цялата писта е 440метра,но състезанията се провеждат на 200метра(1/8миля)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте знак като станат на 400 метра, да дойдем 2-3 коли от Варна !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е че скоро няма са стане 400 !!! на тези 200 метра не можем да си покажем качествата на колите! поне аз с много от колегите с които се дърпам на 200 метра съм се дърпал и на 400 и те са на мнение 4е за тези 200 метра въобще не показвам нищо от качествата на колата си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да трябва да ги направите на 400м някой казваше, че на сивия рекс двигателя бил от интегра или няма такова нещо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Integra GSR двигателя B18C1 и на англичанките B18C4 са практически идентични, така че ... може и да се каже че има нещо такова. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моторетката е Б18Ц4 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега искам да те питам с монтанската корса на Тошко колко му взимаш защото при нас тя срази всичките ни бегачки по Верила Пелинско, Надежда и Дружба по София в това число и доста турбо коли , интересно ми е от клипа не се вижда хубаво :)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на 200 метра 2коли някаде но бих го пробвал и на 400 щото ме съмнява че разликата там ше е огромна, специялно моята на 3-та и 4-та дърпа зверски. знаете Хондите че на 1-ва и 2-ра едвам зацепват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

west bam я кажи къде правите гонки в софия че аз съм от скоро в софия и съм зарибен по такива мероприятия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич ако виждаш тук става въпрос за гонки в град Враца за софия си нямам и напредстава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В неделя на летището във Враца ще има състезание с голям награден фонд.В малкия клас(до 2000 кубика атмосферни)1 място - 700 лв2 място - 200 лв3 място - ?В големия клас(над 2000 кубика)1 място - 1000 лв2 място - 200 лв3 място - ?Ако има желаещи да заповядат, само да не вали.Вход 3лв.

Редактирано от Slavkov_1984

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ли ще е състезанието ? И наградния фонт актуален ли е не беше ли последната неделя от месеца ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще бъде от 17:30часа.Има тема в тунинг бг-street racing-драг състезание Враца там пишат организаторите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе я им напишете на тия че не са нормални едно ауди ТТ уатро с назобена турбина кво праим ... 4х4 1.8 турбо малкия клас ... здравей

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица лично им казахме,че са ненормални,но за сега няма ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе я им напишете на тия че не са нормални едно ауди ТТ уатро с назобена турбина кво праим ... 4х4 1.8 турбо малкия клас ... здравей

Ами аз доколкото чета малкия клас са без турбо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес добро състезание е станало ;) Корсата на Пацо (бившата), за пръв път стъпва на тази писта с новият си собственик, и грабнал 1-во място ;) Честито Влади ;):thumbs1::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

давайте снимков материал :thumbs1: Да видим и ние какво е станало ;) п.п. Или ако няма заснето драснете каква е Корсата, кой му е бил най-голям конкурент, нашите как са се представили и такива ти му работи :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросната корса взе първо място, просто щото конкуренцията имаше технически проблем. :thumbs1: Незнайно какво стана покрай страничния тампон на б18-ката, но двигателя пропадна и натисна полуоските та се извади един лагер и трябваше да се извади от карето за да може да си затеглим црх'а до вкъщи. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ники скъсали са се болтовете на лапата от към ангренажния ремък не знам каква е при4ината! но утре ще сме в движение :thumbs1: поздрави на Къдравия и на Господара за това че отсрамиха клуба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0.o много станаха вече злополуките с тия хонди .... Бържи да я дигате на крака ;) Иследващия път :thumbs1: място .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което попречи да сме на първо място беше слика на Корсата ;) един калник пред мен и 2 та пъти и се окопах с него... предишния старт с една друга ХЕ корса която стартира с него пак със сликове му зе старта а аз я остраних... малко ме е яд но пък от друга страна аз карам кола със салон евридейка Ел пакет а те карат орязнаци със сликове и пак Явката ако беше стартирал щеше да бъде друга гледката :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корсата колко литра е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2.0 Хе 150 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което попречи да сме на първо място беше слика на Корсата ;) един калник пред мен и 2 та пъти и се окопах с него... предишния старт с една друга ХЕ корса която стартира с него пак със сликове му зе старта а аз я остраних... малко ме е яд но пък от друга страна аз карам кола със салон евридейка Ел пакет а те карат орязнаци със сликове и пак Явката ако беше стартирал щеше да бъде друга гледката :thumbs1:

И кое по точно на Корсата станала 1-ва и е орязняк ??? И споко тя също е с пълен ел. пакет и всеки ден се кара из града;)Не мога да разбера, защо винаги се почва с оправданята, ама ако не ми бе станало това...... ако не ми бе станало онова......???Разберете, че колата трябва да е на първо място постоянна, а не временна както повечето други такива.... .Айде със здраве, и следващия път да си със гуми като нейните....... има ги, продават се!Тази кола все пак не е с извънземни елементи.......... :thumbs1:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж аз си му стиснах ръката на момчето би ме , но и той каза че ако не беше със слик нямаше да е от пред това е реалноста :thumbs1: аз изпитвам уважение към всеки рейсар и съм колегиален към всеки . ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...