dimo 2 #1 Публикувано 28 Юли, 2009 (Редактирано) Колеги имам проблем с любимата кола... моля за малко помощ от ваша страна...Проблема се състои в това че почна да трака супер много... а като натисна и задържа съединителя не трака Какво ме чака? Редактирано 28 Юли, 2009 от dimo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #2 Отговорено 28 Юли, 2009 Най вероятно някой лев,и два часа работа Сигорно съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 29 Юли, 2009 A дали не е малко повече часове работа и малко повече левчета за смяна на лагер/и на първичен вал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #4 Отговорено 29 Юли, 2009 Да май и на мене ми намирисва на аксиален лагер ама търсачката знае най-добре!Успех и дано не е нещо сериозно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 29 Юли, 2009 A дали не е малко повече часове работа и малко повече левчета за смяна на лагер/и на първичен вал?Май-май, на там отива работата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #6 Отговорено 29 Юли, 2009 A дали не е малко повече часове работа и малко повече левчета за смяна на лагер/и на първичен вал?Във Варна дали ще ги намеря тези лагери лесно? И колко горе долу ще струват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #7 Отговорено 29 Юли, 2009 Естествено че се намират лесно,само че не мога да те насоча към определен магазин.Тук вече трябва да се намесят колеги от варна.Сещам се за един Бултрако ли беше или се бъркам.Ако ти говори нещо може да отидеш и да питаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове