Vlado R 0 #1 Публикувано 20 Юли, 2009 Прецака ми се централното заключване ... На друг случвало ли му се е и евентуално за поправка колко се е охарчил ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 21 Юли, 2009 По този начин зададен въпрос мога да ти отговоря с " Да случвало ми се е " ... Бъди малко по-конкретен какво се развали на централното ?! На кое централно на заводското, на такова което е слагано от после ?! Не отключва , не заключва ?!Чуват ли се машинките ?! Батериите в дистанционното как са ?! Моля уточни си въпроса ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAMBO 0 #3 Отговорено 21 Юли, 2009 Прецака ми се централното заключване ... На друг случвало ли му се е и евентуално за поправка колко се е охарчил ? На мен ми се прецакаха 2 от машинките. Взеха ми по 20 кинта на машинка + 20 лева труд. Говоря за сервиз в Русе, който е най добрия за автоелектроника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #4 Отговорено 21 Юли, 2009 (Редактирано) Какво съвпадение, и на мен вчера ми се прецака централното. Очевидният симптом беше, че копчето на шофьорската врата беше блокирало в отключено положение и не можеше да се натисне да заключи. Срещу 20лв и смяна на някакво цилиндърче на машинката проблемът се реши в един добър сервиз за кар аудио-видео и аларми. Редактирано 21 Юли, 2009 от Slade Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 21 Юли, 2009 Най-тъпата машинка струва 5лв и се монтира за 5мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #6 Отговорено 21 Юли, 2009 Най-тъпата машинка струва 5лв и се монтира за 5минТака е, но като разгледах подробно инструкцията за разглабяне на вратата предпочетох някой по-опитен да поеме отговорността за строшаването на иначе здрава врата.Най-тъпото е, че показват някакъв инструмент за откопчаване на щипките, който дори нямам идея откъде да намеря и как да използвам, тъй като щипките са вътре в кората (има само 1 външна с винт)!Иначе имам огромното желание да си отворя и другите 3 врати, защото външните дръжки имат нужда от притягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 21 Юли, 2009 Вратите се отварят лесно колега. Не ти е нужен инструмент, щипките могат да се откопчаят с дърпане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vlado R 0 #8 Отговорено 21 Юли, 2009 Дадох я на сервиз днес И я оправиха срещу 20 лв. Иначе заводско е централното заключване Нито 1 от вратите не се заключваше, нито с ключ, нито с дистанционно. Оказа се, че някакво лостче било блокирало и от там цялата система в кръга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aantonov 9 #9 Отговорено 26 Юли, 2009 На ул.Люлин, в Надежда ІV, има един магьосник Краси, който прави чудеса с централното-включва го към алармата, инсталира машинки, поправя модули, и сега моята Хондичка Сивик се заключва с дистанционното на алармата. Посетете тоя юнак, заслужава си, не е скъпчия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #10 Отговорено 30 Юли, 2009 аantonov: Според твоите писания, половината форум сме магьосници, щом успяваме сами да си свържем алармата с фабричното централно заключване и ли пък да добавим машинки за централно на коли които им липсва фабрично Стига бе хора, елементарно еНе е философия, просто трябва да се погледне в менюала кое, как и защо, схемата на алармата (в повечето случай са идентични на 90%), и всичко става ОК. Нищо лично към когото и да било, но познавам доста хора които са попарени яко от "алармаджий специалисти" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове