Draik 18 #1 Публикувано 26 Юни, 2009 ЧРД на всички празнуващи днес, много здраве, щастие, късмет и любов за напред. Честит рожден ден на misho, всичко най най ти желая и д ане забравиш да почерпи ей пожеланията са от целия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 27 Юни, 2009 Честито на всички рожденнициДа сте живи и здрави,прави и кУрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 923 #3 Отговорено 27 Юни, 2009 Честито, живи и здрави, прави и корави, с пожелания за новички ХОНДИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #4 Отговорено 27 Юни, 2009 Абе много раци, много нещо! Живи и здрави всичките! Специални пожелания към Мишо......наздраве и весел празник! :drunk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 27 Юни, 2009 ЧРД на всички ! А Мишо да вади "лукчетата" и да почва да черпи ! Живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 27 Юни, 2009 ЧРД на човека който отнесе големия зор по организацията на състезанията на националната тази година. Ето го и него: С пожелания за много здраве, късмет и любов. И един Акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 27 Юни, 2009 Ч.Р.Д. Мишо,дай Боже още на много национални да се тормозиш... ...жив и здрав бъди!!Живи и здрави и останалите рожденници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #8 Отговорено 27 Юни, 2009 И аз се чувствам поздравен, ще пия по една бира за всеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #9 Отговорено 27 Юни, 2009 Честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #10 Отговорено 27 Юни, 2009 Честит рожден ден на всички и спецялно на OUTWAL,да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #11 Отговорено 27 Юни, 2009 Честит рожден ден misho, всичко най- най ти желая,честито и на другите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #12 Отговорено 27 Юни, 2009 Честито и от мен на колегите... бъдете живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #13 Отговорено 29 Юни, 2009 Благодаря на всички за пожеланията и на всички тези които не успяха да ме намерят във форума или на скайп, но ме сбараха на тел. П.С. Айде да се хващам за работа, че 2 дни не съм поглеждал форума и пак имам повече от нормалният брой теми в "Обяви и пазар" и пак трябва с голямата брадва да се работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #14 Отговорено 29 Юни, 2009 Честито misho и на всички останали!Живи, здрави и... жилави :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #15 Отговорено 29 Юни, 2009 честито бре misho да почерпиш и всичко най-на всички рожденици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #16 Отговорено 29 Юни, 2009 Ха честито и от мен, от здраве да не се отървете. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове