Jump to content
addevil

Нов супермодерен радар с камера - КАТ София

Recommended Posts

Статия 24 часаКАТ най-сетне вкара някви средства в цялата история - да видим какъв ще е резултата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да има ефект. Лошото в цялата статия е за Рацера с Хондата, дето искал да се пробва с бавареца...ако почнат колеги и колежки да ви спират безпричинно да знаете защо е. Мен веднъж ме бяха спряли и ме караха да дигам капака, да видели дали не съм тунинговал, че май ме били виждали на гонките на митницата, ама като им казах, че съм автоматик, се отказаха :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статия 24 часаКАТ най-сетне вкара някви средства в цялата история - да видим какъв ще е резултата...

Мене вече ме боднаха в Пловдив с един такъв супер модерен радар макар и Не снимащ на 360 градуса.Така че внимавайте на познаттите понеже освен дрегер и глупав радар от СОЦ типа има с какво да се похвалят господата полицай :balloon::bounce::drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статията на 24 часа е не само информираща за новостите покрай кат, но и доста интересна :-) съветвам да я прочетете !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

"Зад колонките за гориво са се наредили хонди, голфове, опели и всякакви други коли с претенции за бегачки."Така е, само БМВ правят бегачки, а ние се самозаблуждаваме.Статията е написана като кратък разказ и то в раздел "крими". Какъв шедьовър на журналистическата белетристика! :balloon::D:P БЛАГА ГЕОРГИЕВА, СТЕФАН ЧОЛАКОВ ;):D:P:bounce::drunk::fun::fun::D:D

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебаси поръчковата статия :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, само БМВ правят бегачки, а ние се самозаблуждаваме.БЛАГА ГЕОРГИЕВА, СТЕФАН ЧОЛАКОВ

Кво говориш колега, тая кола мноо въри, не арчи даже и масло, не влиза в сервиз и е фърст!На завой няма кой да и се опъне.Стабилност голяма, шпер демек.Мда, много компетентни журналисти, като повечето им БГ колеги, само дигат прах и се правят на знаещи, ама са много неуки.Горките журналисти, ако знаят колко са зле, ще се хвърлят от мостовете. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М дам така си е много е наточен фабрично ,след тези думи ми става ясно какви субекти е имало :rolleyes: :Остават мотористите и 5-6 автомобила. От фабрично наточен "Опел Астра OPC" дъни музика и няколко човека се наслаждават на силния бас.ПП: Има един лаф на който не му върви колата ,си прави яка музика !!! Ай честино на всички за новата камера ,май ще трябва да се насочим към този вид тунинг ,че много лошо с актовете !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много по-грамотна е статията от репортажите на една телевизия за "нощното родео" в крайните квартали. Най-големия проблем според мен е, че статията не е ориентирана в посока да се построи писта или да се намери решение, ами да се направи сеира, да се сочат "бегачките" с пръст и пешеходците да се чувстват още по-безсмъртни като притичват цариградско например по тъмно (евала на всички тези). Ограничаването на тези събития е решение, но със сигурност не най-доброто.п.п. Наистина ми се иска да видя най-сетне грамотна статия, представяща нещата в различна от тази светлина и идеи за писти и организирани и контролирани мероприятия, а не само плюене и сеирджийстване от хора които имат бегла представа за какво иде реч :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много смях падна на тая статия :rolleyes:!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не гледайте на тази статия като манияци на някоя марка автомобили.тя просто описва реалната действителност.поръчкова статия моръчкова статия....глупости.мене ми харесва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха,аз немах нерви да я прочета цялата.ебати жаргонния и дразнещ език са ползвали.все едно съм в детската градина или съм си пуснал бързи и яростни 18.....иначе нека има такива радари.във варна как се цивилизоваха за една седмица с камерите?и тук така трябва да стане,да ги питам тарикатите дето карат в насрещното преди светофара как е с градския транспорт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина във Варна има голяма промяна по улиците, или по-точно по кръстовищата и по мои наблюдения катастрофите намаляха много...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено статията е кофти... Много кофти. Според мен таргета й са хора, които никога са виждали и дори чували за тези неща. На тях ще им звучи интересно и истинско. Иначе днес ходих до София и докато си карам по Цариградско много се чудех - има разни ограничения сложени там "Пешеходна пътека - макс 50 км/ч"; Разклон - макс 60 км/ч" и т.н, но никой не ги ебава !!! И аз като един възпитан шофьор от провинцията се опитвам да ги спазвам (или поне "по български" с 10 км/ч отгоре :) ), но се чувствам като тъпак - всеки си кара с 90-100 и не му пука. Всичо щеше да е ОК, ако имах обяснение защо пък всеки път има полиция на Околовръстното, където има ограничение 40 км/ч и надлез (на който не може да се изпреварва)... Общо взето впечатлението е следното - там където може да стане катастрофа - КАТ ги няма, а там където може да се изгорят 1000 човека на ден, КАТ са 24 часа в денонощието (абсолютно всеки път като мина оттам има полиция).ПП: днес щеше да ми е последния ден живот, защото един тъпак с микробус беше решил да изпревари в завой на път с две платна. Аз идвах отсреща...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Авторите на сатията и редакторите на същата май след 2-ри клас са си плащали за да преминат :) не можах да я дочета.По-неграмотно написана статия не съм срещал егати и смешковците :) .А дали по-имотните няма да си запалят камината със снимката и повиквателната от полицията знаем как става, е може и преди това да се изфукат пред приятели че вече е докунетирана геройската им изява на пътя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...