Jump to content
Wish

Предложение за работа

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги.Много странна тема пускам в офф-топик-а но се надявам на разбиране от страна на всички било то модератори или юзери :D.Конкретно...така "скъпата" ми фирма за климатици (няма да я споменавам да не стане реклама) ме съкрати преди 2 месеца и оттогава все удрям на камък в намирането на нова работа.Къде ли не разпитвах и обикалях все няма и няма или предлагат смехотворно заплащане, щото видите ли цитирам: "В криза сме приятелю, нали знаеш к'во е положението на всякъде не може да ти дам повече пари:lol:".Молбата ми е ако някой може да ми предложи работно място и да ми стане шеф или колега ще съм безкрайно признателен и "почерпателен :D:):tooth:" след това.Благодаря предварително на всички :tooth:П.П.Пфф забравих...имам опит в сферата на изработка на климатични решетки,на бутилиране на минерална вода и в скромен опит като монтажист на Пвц дограма,и общо взето всичко свързано с производство :tooth:

Редактирано от Wish

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може да дефинираш и какво заплащане очакваш например.Мога да ти предложа място на фрезист на ЦПУ фреза , но трябва квалификация- 5-10 години стаж поне и техническо средно образование. Т.е. да се справяш самостоятелно с изработката и да гарантираш качество, това става само с опит!Ако нямаш опит може и обучение, което трае 4-12 месеца , в зависимост от резултатите ти , като в този период заплащането е за съжаление меко казано скромно :tooth: Няма как в този период , някой си губи времето с теб , а и заемаш машина , чиято производителност ще от 0 до 20 % от нормалната.Ако си с опит заплащането е много добро, но доколкото разбирам не е такъв случая.Ако те интересува пиши на лични.p.s. А да , според мен доста стесняваш понятието производство. :tooth:Имаш ли представа например , как се произвеждат съчмени лагери, или пък презервативи :tooth:

Редактирано от misho

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за предложението колега :lol:.Под производство имам предвид че имам опит в гореописаните дейности (вода,климатици...),за което съжалявам че не се уточних отначало.Относно образованието е средно-специално (Бизнес и Финанси) но като се замисля това не е мойта чаша чай :D.По въпроса с обучението съм съгласен че го има и трябва да го има навсякъде като започваш нова работа.Все пак си в нова среда,всичко е ново за теб и т.н,пък и в крайна сметка никой не се ражда научен :tooth:.А и поправете ме ако бъркам, но заплащенето което ми се предлага навсякъде от сорта на 250-300 лв на месец заради "Световната Финансова Криза" :tooth: са меко казано смешни за сам човек,а да не говорим за семеен :tooth:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих те посъветвал ако можеш да изкараш с по-ниска заплата известно време и си достатъчно упорит, да се възползваш от предложението на Марто. Не всеки ден (живот) ще получиш предложение от някой да те научи на ЗАНАЯТ при все, че до колкото разбирам сега не умееш никакъв. Освен това този занаят е непреходен.ПП: Като се научиш, ще караш и ти Хонда Сивик FK2 :tooth: Още веднъж - колкото и малко да ти се дава по време на обучението, не подминавай тази оферта :tooth:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата марто 1.8 е прав за ЦПУ фрезата.Особено ако е за 5-осна обработка без значение дали е с Хайденхайн управление или някакво друго или каква е фрезата-Декел Махо,Мазак и т.н.Без обучение просто не става. :tooth: :tooth: :tooth:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Както колегата пуснал темата и аз останах без работа. До този мил момент се занимавах с проектиране на различни устройства за кораби както и на цели секции на кораби. Моята молба е също като на колегата, ако има някой да си търси колега или служител за района на Варна ще съм му много благодарен. Завършил съм средно спец. с ЦПУ но почти нищо не помня от тогава. А сега почти завършвам висшето си образование (само държавните останаха) и ставам инженер.пс: надявам се с моя отговор по темата не нарушавам някое от правилата на форума, но ако е така нека се изтрие същияБлагодаря предварително.Успех на колегата.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До този мил момент се занимавах с проектиране на различни устройства за кораби както и на цели секции на кораби.

...аз все още работя в Корабостроителница в която бавят заплатите вече с по два месеца и при нас положението не е цветущо мисля,че ще е трудно да намериш работа по специалноста :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...