Jump to content
manniakk

Paypal проблеми

Recommended Posts

някой опитвал ли се е да плаща нещо с paypal напоследък? Постоянно получавам следната грешка:Sorry — your last action could not be completed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази грешка я получавам когато имам недостатъчна наличност. Сигурен ли си че има достатъчно пари?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

да :rolleyes: - директно през paypal мога да пратя пари но когато опитам през ebay checkout не става

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може да има временен проблем между двата сайта. Сега ще пробвам да си купя нещо и ще пиша да знаеш.edit: Ужас, и при мен е същото. Лошото е, че това което купих изисква моментално плащане. :shock: Как да стане това?

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 седмици я ползвах и нямах проблеми, но това е най-скорошното ми ползване. Сега не знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз поръчах преди седмица без проблеми с кредитна карта Виза. Вчера като пробвах да платя за друга поръчка ми казва, че четирицифрения ми код на картата не е верен и ако продължавам да настоявам ще бъда анатемосан и изтрит :shock: Явно има някъкви проблеми в системата

Редактирано от Prelude98

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз преди 3 дни си купих 2 неща без никакви проблеми. Сега обаче ...Пак опитах, но пак не става. :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 20 май тази година имаше някакви ъпдейти на Ебай и Пейпал.... това се прави всяка година аз получих съобщение на което молят да ги извиним за неудобството ако имаме проблеми при плащането .... това щяло да бъде моментно....! Другото което е освен нормалния лимит (месечен и дневен) който има paypal, има и годишен лимит който ако го превишиш не ти позволяват разплащане.... трябва да си ъпдейтнеш акаунда за да се оправи! Просто зависи колко стара ти регистрацията.... мисля че едни от първите потребители нямат такъв лимит но колкото по скоро ти регистрацията ти слагат лимит да не се набуташ нещо(един вид си новобранец)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и при мен има същия проблем. От вчера насам се опитвам да платя и всеки път ми вади това съобщение.Може да опитате и по този начин – влизате си в акаунта на пейпал, оттам – send money,избирате ebay items и после плащане през пейпал. По-нататък е лесно пейпал ти дава и да промениш пътните ако плащането е за няколко неща от един продавач Направих и един скрийншот надявам се да съм бил полезен. Аз имах 2 работки да плащам, но само едното успях така да платя като опитвам другото – пак същото съобщение получавам –шантава работа.Поздрави.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко си купих 4 домейна - никакъв проблем. От ebay не съм пазарувал скоро. Така че за там не знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ivan Stoyanov - e дал правилното решение. и аз така платих... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ivan Stoyanov - e дал правилното решение. и аз така платих... :angry:

Аз когато се мъча така ми излиза ето този надпис"An error occurred while processing your Pay for eBay Items."Какво не е наред?Благодаря ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друзя, проблема е в e-bay. Ще го оправят, но понеже сега ъпгрейтват сайта и има бъгове. Кофти е ама...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес купих от ибей и платих през пейпал без пролеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...