Пламен -83 0 #1 Публикувано 26 Май, 2009 Здравейте колеги искам ад ви попитам къде мога да на купя задни амортесиори за Англ.Хонда Сивик на прилична цена, защото във всички магазини, в които търсех ми дават с два см по-къси и капачката на пружната е по-нагоре.А там където има такива кото мойте са на цена от 200 лв нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 26 Май, 2009 Ето бе колега... Само иска малко търсене....http://drive.bg/index.php?ModelId=2247&cPath=90_79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 9 Юни, 2009 В косер имаше KAYABA на прилични цени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #4 Отговорено 22 Юни, 2014 Виждам, че темата е стара, но за да не отварям нова, ще питам тук:Търся си 2 бр тампони на макферсън за задни амортисьори Kayaba, номерът им е KYB SM5058. Откъде е най-изгодно да се купят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 25 Юни, 2014 Ми аз скоро сменях амортисьори и тампони,но при мен са отделно от пружините и се свалят супер лесно.Тампони в косер(от там взех амортисьорите) нямаше.Колегата Слави CR-V ми намери от някъде.Мисля,че бяха някакви универсални kayaba правени в Индия Имаше повече шайби отколкото на мен ми трябваха.Ако искаш му пиши лс и го питай.Трябва му номер на рама май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mousy 5 #6 Отговорено 26 Юни, 2014 Благодаря, намерих в drive.bg - дано не са правени в Индия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове