Jump to content
ZaRRicK

Някои Гледал ли е тази кола? Моля за мнения!

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=detailsАми молбата ми е ако някои има поглед над колата да си каже мнението. Евентуално да я погледна уикенда, че отдавна търсим нещо малко за майка ми, а цената и цвета ни устройват. Не знам, ама съм предубеден към къщите нещо. Километрите няма да ги коментирам ама все пак за състоянието й ако може да каже някой нещо. Ами това е. Вие сте... Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На пръв поглед се вижда, че капак, таван и спойлер са за боя (порозовяли са). Честно казано, цената ми се вижда нереална. Ще опитам да я погледна на живо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странна комбинация ;) Пребоядисана кола с избелял капак на двигателя.Отваряйте си очите за удари, че за тая паплач всичко е "перфектно".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може най-обикновена градушка да е била и да са боядисвани капака и тавана с някоя куца боя, която е избеляла...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта също е червена и е пребоядисвана. Изглежда само дясната врата са оставили небоядисана и розовее.Червеното си избледнява с времето и от слънцето. По принцип розовеенето на боята се оправя и само с пастиране и светва. Не е задължително да е удряна, бита от градушка и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...