B E X 3 M 979 #1 Публикувано 20 Май, 2009 някой знае ли как да си направя ангелските очички да не светят бяло а синьо.може ли лесно да се смени крушката или диода,каквото и да е там.някой ако го е правил да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 20 Май, 2009 (Редактирано) Ако са ти със светодиоди става, но ако са газоразрядни няма как да стане ако не ги смениш изцяло.Ето ти едни сини според мен газоразрядни цъкЕто едни светодиодни не са като твоите, но са интересни цъкОтварял ли си ги да ги видиш как са? Редактирано 20 Май, 2009 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #3 Отговорено 20 Май, 2009 не съм отварял фара.малко ме е страх да не съсипа 370лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 20 Май, 2009 Не е лошо да ги отвориш, но когато го правиш трябва да си готов да слагаш или сменяш рингове за да не ги отваряш 2-пъти. Дай една снимка в близък план със пуснати габарити. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #5 Отговорено 20 Май, 2009 http://www.bex3m.snimka.bg/album.php?album_id=365650това имам под ръка.апарат за момента нямам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 20 Май, 2009 Трудно мога да преценя така. Изглеждат ми светодиодни, но не съм сигурен. Принципно газоразрядните имат инвертор, който ги пали. Евентуално по това може да се направи разлика. И все пак каквото и да решиш да правиш, трябва да отваряш фара. Това трябва да се види на живо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #7 Отговорено 20 Май, 2009 Светодиодни трябва да са. Диода е като на гсм, но може да се сложат и още 2 диодечета примерно от запалка или нещо такова. Аз отварях моито и не е много лесно, но се справих. Ето как светят моите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #8 Отговорено 8 Юни, 2009 Фаровете се отварят с пистолет за горещ въздух и става лесно но не ти препоръчвам само за смяна на диодите да ги отваряш защото може да счупиш нещо и после да те е яд ако ти направят проблем тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 8 Юни, 2009 Според мен също са газоразрядни, защото като се загледаш в ринга долу в основата, има две лентички съвсем малко по-ярка светлина, където би трябвало да са светодиодите, ако бяха газоразрядни светлината щеше да е с еднакъв интензитет по целия ринг, справка - погледни си луминисцентната ламба в банята. (примерно ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #10 Отговорено 9 Юни, 2009 Диодни са 100% аз съм ги свалял ринговете и могат да се сменят но има опасност като ги отвориш да почнат да се запотяват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове