vilianis 0 #1 Публикувано 18 Май, 2009 Здравейте колеги.Могат ли да бъдат вдигнати фаровете още нагоре освен от копчето вътре в купето на Accord`99?След поставянето на ксенона бият много ниско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vilianis 0 #2 Отговорено 18 Май, 2009 (Редактирано) Справих се. Редактирано 18 Май, 2009 от vilianis Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #3 Отговорено 18 Май, 2009 би ли обяснил как се справи може и някои друг да се заинтересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #4 Отговорено 19 Май, 2009 Има за регулиране и с отверка на самия фар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 19 Май, 2009 Ще си понеса последствията, ама ще ти кажа, че не искам да те виждам сега с тия нарочно регулирани нагоре фарове. Ти не си ли карал срещу такава кола, или зад такава кола?! да видиш к'во става, став мазало! Ама нищо, някой път ще разбереш. Аре, честит ксенон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jooo 0 #6 Отговорено 19 Май, 2009 То си проличава... всеки 3-ти в насрещното ти присвятка... а като тръгнеш извън града пък съвсем! Аз моите ги регулирах в сервиз... за 25 лв ти измерват геометрията на светене, и ги нагласят по стандарт. Хем си осветяват колкото трябва, хем не пречат на останалите. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #7 Отговорено 19 Май, 2009 аз моите ги настроих ниско долу, защото когато фара не е пригоден за xenon тогава светлината се разпръсква и ако не ги наглася много ниско долу, пак ще преча на останалите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #8 Отговорено 20 Май, 2009 (Редактирано) То си проличава... всеки 3-ти в насрещното ти присвятка... а като тръгнеш извън града пък съвсем! Аз моите ги регулирах в сервиз... за 25 лв ти измерват геометрията на светене, и ги нагласят по стандарт. Хем си осветяват колкото трябва, хем не пречат на останалите. Мааалиии, в Габрово е 6,90лв регулировката на стенд... Редактирано 20 Май, 2009 от LAMER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #9 Отговорено 20 Май, 2009 А в Бултрако е 10 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #10 Отговорено 21 Май, 2009 То си проличава... всеки 3-ти в насрещното ти присвятка... а като тръгнеш извън града пък съвсем! Аз моите ги регулирах в сервиз... за 25 лв ти измерват геометрията на светене, и ги нагласят по стандарт. Хем си осветяват колкото трябва, хем не пречат на останалите. ииии човека го изядохте... не че сте виждали как са му фаровете!Аз съм 2 год с ксенони и НИТО ЕДИН ПЪТ не са ми присветвали - и да единия фар има мегдан да се вдигне малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове