Jump to content
marfii

Регистрация на бракуван автомобил

Recommended Posts

Може ли да се възстанови регистрацията на вече бракуван автомобил?Ако може каква е процедурата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да се възстанови регистрацията на вече бракуван автомобил?Ако може каква е процедурата?

Може теоретично но трябва да се мине Технотест освен всички останали главоболия. За повече инфо виж тук и тук на информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и без техно тест( не съм сигурен),но трябва талона и собственика по него в КАТ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

трябва ти пълномощно или договор за покупко продажба от собственика на колата , талона на бракувания автомобил , техно тест , платен годишен данък , гражданска отговорност ! в кат минаваш само след като си сигурен ,че от техно теста са въвели информациата от техно теста които си минал в интернет сраницата им ! Минах по този пат и като цени мога да те ориентирам и то главно за техно тест на мен ми струваше 130 или 160лв ,другото си го знаеш как е ,дано съм ти бил в помощ ,не е кои знае какво за 2 дена си готов въпроса е да имаш с какво да предвижваш колата ,аз го направих с транзитни номера ,за 30лв си спестяваш много главоболия и нерви .Успехп.с. ако ще е на твое име после технотеста трябва да го направиш на твое име ! и също така ти трябва декларация за данъци от продавача !

Редактирано от Crx™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...