Jump to content
Ghost_MC

Цялостно боядисване на кола

Recommended Posts

Здравейте колеги и колешки :rolleyes:Първо искам да се извиня,ако съм постнал темата ми в погрешен раздел !!!Запитването ми е следното:Тъй като нямам финансите да закарам колата си при бояджия искам да си я боядиша сам,но подготовката е много важна,а и самия начин на пръскане не ми е ясен много много.Ако някой знае как става всичко това ще съм му много благодарен да сподели с мен.Благодаря ви предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е наистина не разбирам ама чак пък толкова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

братле, това си е сложна работа и по добре не се захващай сам.резултата най-вероятно ще е обратен и евтиното за пореден път ще излезе доста по скъпо.покарай така, събери пари и дай на някой майстор да ти я подготви и боядиса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работата за боядисването ще ти излезне около 1000 лева. Консумативите са за сметка на бояджията. Ти си плащаш само боята (в моят случай 135лв - 1 литър). Оставяш колата и си я взимаш след 20 дни - перфектна! Без проблеми, ядове и разправии. Съгласен съм с мнението на питбулс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и най - добре с камера !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къде има такива по 1000 лв.. аз бях питал преди време и хората казаха към 2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и то доста добър майстор. Колегата bonecrusher беше пуснал тема, но с въвеждането на новите правила се изгуби. Потърси във форума на ауди. Темата е в началото на раздел Сервизи. Това обаче е цената, ако няма нужда от никакви тенекиджийски интервенции. Само подготовка и боядисване. Ако се налагат ремонти по тенекиите - 1300 - 1600. Сервиза е МНОГО добър. Аз смятам там да си правя веждите и боядисването.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз в момента съм на същата в вълна.Да те светна една тънка работа.Не знам от къде си, защото не си си попълнил профила, но много по евтоно ще ти излезе, ако имаш познат в някой по-малък град там цените са в пъти по ниски.За ставнение - преди 3-4 дни питах едно момче в Хасково, колко ще ми струва боядисването?Значи ако аз си подготвя колата(имам малък опит), цената е 150 лв. само за пръскането, като си купувам и консумативите.Ако той ми я подготви без да има за китване и изчукване 220 лв., като пак аз си купувам консумативите.А боя, лак, шприц и др. примерно на Body излизат около 150 лв.Това са цени като за мен, от майстора.Този човек работи малко по-евтино от другите, но има доста като него.В по големите сервизи ще излезе с 200-300 лв. повече.Но не се знае, че там ще ти направят нещата както трябва.И ситуацията е такава, че едно боядисване излиза кам 400-500лв.Ако си от София разходи за гориво 100 лв. Ами правете си вие сметката.Защото аз познавам хора, които са идвали от София само за едно боядисване до Хасково.П.П. За сравнение едно пастиране в Хасково е 25-35 лв.(преди 6 мес.), сега не знам, но нчма да има разлика.А другаде съм чул, че е 100+лв.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги преди месец си боядисъх колата,и ми излезна под 300лв!!!Но номера беше че сам си китнъх колата незнаех как но се научих китвъм шкуря,пак и пак най-накрая се получи желаната от мен форма след това си закупих акрилна боя поради това че перлата е скъпа и за 100лв си закупих боя и материали след тва си платих камера за 100лв само да я ползвам и накрая комшията ми я боядиса без пари но ми каза че ако ми я боядисва за лев ще ми иска към 1000-1200лв и ето какво се получи

Публикувано изображение

Публикувано изображение

моля снимките ако са прекалено големи нека някои от модераторите да ги смъли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега остава и колегата Ghost_MC да види кой от махалата е бояджия и така стават работите... :) пс Ех... и аз да имах такъв комшия бая работа щях да му намеря... То не че нямам, ама навремето след половин година стоене разглобена си прибрах ладата и сам си я боядисах с пистолет и прахосмукачка. Резултатът не беше впечатляващ (като за 20+ годишна Лада беше прилично), но не ми бяха останали нерви и пари да се занимавам с още алкохолици.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди седмица си взех моята боядисана в сервиза на симеоновско шосе. Тряба да ви кажа че човека е майстор с голямо М. Просто перфектно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами щом всички сме доволни от майсторите си, дайте да напишем по един номер за връзка с тях, и кой където иска там да ходи да си боядисва. Защото аман от майстори ама с малко "м"....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за инфото,ще потарсим и тук в Карлово някой по така бояджия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и мен скоро ме чака основно боядисване на колата. Вдигам темичката да пуснете малко телефончета, ценички и качество на работа - при мен няма ръжда никъде, засега, но има огънати ламарини и вдлъбнатинки по тавана и предния капак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно за таван и преден капак се взимат най-много кинти да се изпъне ;) . какво те интересува по точно. питаш за цени, но навсякаде са различни. нашите мога да ти ги кажа на лично, за да не се налага да трият мнения. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Най-добре на ЛС. Темата на човека не е за телефони и т.н , а за насоки как да си боядиса колата сам.Има раздел "Сервизи и магазини", където може да питате за сервиз да получите препоръки, отзиви и координати, цени и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте

аз също си търся бояджия ибих искал малко съвети и мнения но това доколкото разбрах от последното изказване трябва да стане на друго място само исках да кажа че цените поне в софия варират от 150 до 200лв на детайл само за боядисване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...