swift 0 #1 Публикувано 14 Май, 2009 Спирачната течност в цилиндърчето ми изглежда много малко.Немога да видя къде пише минимум и максимум, за да знам дали да долея, затова пускам снимки.http://img27.imageshack.us/my.php?image=22...g&via=tfroghttp://img26.imageshack.us/my.php?image=333yyr.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 14 Май, 2009 Не виждам добре от снимките, но мисля, че ти е добре течността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #3 Отговорено 14 Май, 2009 Съдейко по моето резервоарче, е точно където трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #4 Отговорено 14 Май, 2009 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #5 Отговорено 14 Май, 2009 Ако ти е под минимума ще ти свети индикатора за рьчната ,явно при теб не свети така че си ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 14 Май, 2009 Не винаги свети, едно заради клеясъл датчик, второ заради по-стара течност... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #7 Отговорено 14 Май, 2009 (Редактирано) Спирачната течност в цилиндърчето ми изглежда много малко.Немога да видя къде пише минимум и максимум, за да знам дали да долея, затова пускам снимки.При мен надписите за min и за max са отстрани на пластмасовия съд, като гледаш фронтално с посока към кормилото. Редактирано 14 Май, 2009 от pesho2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #8 Отговорено 14 Май, 2009 Това не е ли за съединителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 14 Май, 2009 Това не е ли за съединителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #10 Отговорено 14 Май, 2009 Това не е ли за съединителя Не се вижда добре от снимките, но и на мен по скоро ми прилича за помпата на съединителя колега, а при него няма min и max (поне на моето няма). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #11 Отговорено 14 Май, 2009 Вижда се идеалната горна помпа на съединителя и на двете снимки !Долей една идея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
serf 0 #12 Отговорено 15 Май, 2009 На капачката пише break fluid разбирам го като спирачна течност.Има инструкции за безопасност и че трябва да се налива или dot3 или dot4.Вие ще кажете за какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #13 Отговорено 15 Май, 2009 Съединителя също ползва спирачна течност. А това е казанчето за съединителя и на него няма закачен датчик за нивото. Според мен течноста си е ОК като ниво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Visible 0 #14 Отговорено 15 Май, 2009 Да за съединителя е, и аз се бях заблудил, а нивата за макс и мин се падат малко от страната на двигателя - трябва човек да се понаведе малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #15 Отговорено 15 Май, 2009 Казанчето представлява пресечен конус обърнат с по- тясната част на долу и върху него има цилиндър. Там където свършва конуса и започва цилиндъра е максимума това се вижда като застанете срещу казанчето в лявата му част макс. и мин. са написани едно до друго със стрелки нагоре и на долу така е купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове