Butch 0 #1 Публикувано 6 Май, 2009 (Редактирано) колеги появи ми се следния проблем - както карам колата изгасна и повече не ще да запали, стартера върти, няма ток на свещите. Съмнявам се в бобина или комутатор, но искам да проверя и главното реле. Ако някой има представа къде се намира моля да ми кажете. Колата е Акорд 94 2.0Предварително благодаря Редактирано 6 Май, 2009 от ivanovts Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 6 Май, 2009 реле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #3 Отговорено 6 Май, 2009 Иди и си купи бобина.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qko_honda_crx 6 #4 Отговорено 7 Май, 2009 наи-добре ги замери и двете..и тогава купуваи каквото излезне проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #5 Отговорено 7 Май, 2009 при мен беше заминал комутатора колега,затова замери него и бубината и тогава купувай,не е от майн релето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #6 Отговорено 7 Май, 2009 И аз имах такъв проблем със стария Accord- както си въвеше както никога ппреди изгасна и не искаше да запали повече. Смених палеца на дистрибуторната капачка със свщите. Даже точно по това време беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marincheshki 0 #7 Отговорено 7 Май, 2009 при мен беше заминал комутатора колега,затова замери него и бубината и тогава купувай,не е от майн релетоБобината добре... ще я замери, но комутатора малко ме съмнява че ще разбере ако е прецакан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #8 Отговорено 7 Май, 2009 и той се мери,ама от някой който разбира какво прави.викай някой жичкаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #9 Отговорено 7 Май, 2009 комутаторът,рядко сдава багажа-залагам на бобина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marincheshki 0 #10 Отговорено 8 Май, 2009 и той се мери,ама от някой който разбира какво прави.викай някой жичкаджияТака съм съгласен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Butch 0 #11 Отговорено 12 Май, 2009 колеги мерси за съветитепроблема беше в бобината сега всичко е ок и колцата си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове