Jump to content

Marincheshki

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Marincheshki

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Незнам колко ще струва, аз мога да си го направя, ако имам достъп до алармата, но предпочитам да е нещо заводско.
  2. Здравейте Колеги,Имам Хонда CR-V, и понеже напоследък зачестиха кражбите на такива коли, можете ли да ми препоръчате добър сервиз за аларми. Иска ми се да си сложа някаква по-надеждна аларма с GSM модем или нещо подобно.
  3. Това тресене ти е от системата на ауспусите. Преди ми го е правило на рено 19 и се оказа, че е една ламаринка, която е над меката връзка между изпускателните колектори и ауспуха.
  4. Мда, ако си в София иди в център за гуми Диана. Преди 2 дена ми правиха там реглаж за 35лв.
  5. При всички положения човек трябва да си търси правата, иначе както каза един колега по-горе никога няма да живеем в демократично гражданско общество.Ами нали един вид ние сме ги наели да ни потдържат пътищата като си плащаме данъците и винетките. Ние си изпълняваме задълженията, а те не. Това означава, че ние сме ДЛЪЖНИ да им държим сметка. И това е съда. Крайно време е да се осъзнаем и да не вървим като говеда и да водим апатични разговори като "Дупим се", стига сме се дупили, от нас зависи до кога това ще продължава.
  6. Прав е Radko за радиаторите, сам съм го изпитал на гърба си след един челен удар, но пък хубавото е че се намират. Иначе Акорда е супер. Аз карам по-стария и съм много доволен. Страхотен кофорт при пътуване. Ще останеш доволен.
  7. Абсолютно съм съгласен колега.Само едно немога да си представя: как ще изпреварвам голям камион по двупосочен път извънградско. Ако някой ми каже как ще стане това - евала.
  8. До сградата на Нипроруда. Това е в близост до задния вход.
  9. Никакъв проблем неможе да имаш. Даже знам от къде можеш да си вземеш цяла климатична уредба, почти нова. Ако те интересува пиши на Л.С.
  10. Бобината добре... ще я замери, но комутатора малко ме съмнява че ще разбере ако е прецакан.
  11. Аз ходя при този и съм много доволен от него. Даже утре ще ходя на профилактика. Казва се Веско, тел. 0898 49 09 02
  12. Аз също искам един комплект обикновени. Благодаря!
  13. Зсравейте колеги,Хондата ми е готова след 4 месеца ходене по мъките. Обиколих 3 сервиза и най-после я оправиха. Сега трябва да сменя предното стъкло, че е малко пукнато и съм напълно готов.Равносметката е един радиатор в повече, т.е. имам един нов воден радиатор за Прелюд. Няма какво да го правя и му търся пазар. Тъй като имам малко постове във форума и менога да пусна тема в раздел "продавам", моля някой, който има достатъчно постове да ми помогне и да пусне тема от мое име.Благодаря Ви предварително!
  14. Колеги трябва ми предна помпа за съединител. Някой ако има да казва!
×
×
  • Създай нов...