Jump to content
stanchevvv

Предложение за смяна на снимките

Recommended Posts

Искам да предложа на модераторите да сменят снимките на колите които са най-отгоре до Honda Fan club... не защото не са добри коли . напротив , но има много по-впечатляващи модели на Хонда! за мен примерно най-красивата Хонда излизала някога е Honda Accord Coupe 2009 уникална.. може на NSX , Legend , Accord 2008-2009, civic 2009 има и още сигурно впечатляващи, но ви казвам че мен лично не ми грабват окото тези горе, не че не искам да ги имам но щом са там трябва да е най-доброто и ефектно все пак представляват форума... и всичко това го казвам с най-добри чувства

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да си призная и аз си го мислех това скоро. Даже и някой прототип сигурен съм, че има ентусиасти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и една 4-ген така .... :) може и 2-ген ама CRX :blush: п.п. Ако може :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

А може и да се сложат най-впечатляващите и емблематични коли от клуба. :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям.Може да организираме гласуване за онези от нас,които са за подобна промяна. :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мислех да го направя под формата на анкета , но едно че не знаех как ще се приеме , дали ще искат хората и друго че няма как да включа всички модели , а все някой ще се намери да каже тая я няма оная я няма... иначе с гласуване ще е най - добре май ;) аз давам 100 гласа за Акорд Купе 2009

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дайте някое купенце е така ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Само идеи чета, дайте някое предложение де, да го видим и ако се хареса на всички може да го закачим там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами аз предложих Акорд Купе 2009;) какво имаш предвид като предложение ... не е нужно всеки да се пита каквото решите вие , но просто актуализация малко че тези остаряха мъничко може би само С2000 може да оставите..може тунинговани красавици , най - красивите на форума , проекти ...както решите просто имате като идея да ги смените ето я моята фаворитка ;)http://www.rev85.com/wp-content/uploads/20...f_s05_small.jpghttp://z.about.com/d/cars/1/0/a/b/accord_c...oncept_rear.jpghttp://www.caradvice.com.au/wp-content/upl...hondaaccord.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Не бе пичове, идеята е да дадете картинки които да сложим. Защото те най малкото трябва да са в профила в който са колите в момента на банера, трябва да се обработят тези картинки за да са в тоналността, която е форума. Има доста работа за да стане едно такова дори малко обновление. Та ако ви се занимава, може да помогнете малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок аз мога само да намеря горе долу в профила и ще сложа тук линкове ако удобрите ;) направете го

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре и аз ще пробвам да направя с прелюд 4 ген. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Имаше един колега който беше събрал една колекция от най-красивите БГ Хонди. За съжаление обаче не си спомням кой. От неговата колкция може да се подбере доста материал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето няколко предложения и от мен ;)1234 ++++++++56за съжаление не разбирам от PhotoShop иначе бих ги барнал малко да помогна но уви ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един колега който беше събрал една колекция от най-красивите БГ Хонди. За съжаление обаче не си спомням кой. От неговата колкция може да се подбере доста материал.

Христо се казва и идеята ти е супер добра аз съм за ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...колекция от най-красивите БГ Хонди...

И аз съм за ... в крайна сметка те са нашата гордост... Нека ги вижда всеки който посети форума ни !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще оработя снимките и ще направя хедърите. Само искам да изберем заедно кои снимки да сложим. Че ако зависи от мен ще има само модели преди 95-та !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо аз изобщо ама изобщо няма да имам нищо против !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм абсолютно за идеята да се ползва албума на колегата, за да е по-пълно ако искате вижте линка на подписа ми за седмични срещи Пловдив и разгледайте и албума "готините хонди в БГ", имам в двете теми има няколко уникални снимки и коли, има и в другите албуми за месечните, ама да не засипваме самос майна хавтомобили.Според мен трябва горе да са най-красивите коли и добре тунинговани коли, както оптично така и силово и всичките от форума. Новите модели на хонда могат да се видят и в гугъл, но не и готините коли от форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почуствах се малко гадно като прочетох темата.Идеята беше моя да се въртят тунинг хонди от форума.Просто незнаех, че интерфейса подлежи на промяна, затова бях го предложил преди 2 седмици на новият форум, който се правеше още.Там идеята е, че който си вкара снимки в албума ще се въртят горе на банера, стига да не са пълни кошници.Аз лично не съм виждал хора в форума с пълни кошници, просто имаше недовършени коли(китосани и на половина боядисани).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото разбирам искате нещо подобно на това. Давам го за пример само. Отне ми една минута.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Не толкова наситено червено, но да !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за албума на колегата,за наще Хонди (наща гордост).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също мога да помогна с обработката. Ако искате може се опитаме и малко по Web 2.0 да го докараме като дизайн. Стига колегите модератори и админи да са съгласни. Може хората, които се занимават с уеб дизайн (доколкото знам не сме един или двама) да направят "контест" за модернизирано оформление на форума. Не че сегашния е лош, но е малко в стил "So '90s". Довечера като се прибера може да "подраскам" за да покажа какво имам предвид.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Дайте предолжения, слагаме ги в една темичка само за гласуване и готово.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно преложение към шефчетата на любимия форум.Да няма тунинг мунинг коли за банери Да няма промяна в досеганшния стил т.е. да се запазят червените банери

Редактирано от alpinab

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми то за тази цел ще се направи анкета колега, не се претиснявай :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе като гледам кви коли се предлагат ми става лошо , най-обикновени колици с гуми 20ки сигурно стоят супер смешно за мен .. хора дайте по сериозно , тези коли представят форума , всеки посетил форума първо тях ще види! аз предлагам да има най -красивите нови модели на Хонда както и най -красивата една или две на форума , да се обявят с анкета ако трябва.. но като видях няколко предложения ми кво да ви кажа по добре тея сегашните... всеки иска да са тва което той кара ама в по красив вариант..не мога да ви разбера..дайте да се сложи нещо да грабва окото на всеки , не само на тоя дето кара хонда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега защо си мислиш, че сток версия на най-новия модел хонда ще грабне някой? Такива под път и над път...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината (поне според мен) в това е чара на Хонда! Спортното и агресивно излъчване дори на сток кола, която ена 15, 20 и дори повече години. :) Все едно да тунинговаш Мустанг '67-а. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е хубаво сивик с 16ки или 17ки гуми е по грабващо с голям ауспух! новите модели .. това е лицето на Хонда, ако ще и нови тунинговани , кво тебе повече ли те грабват тези предложенитя от предишните колеги, от Акорд Купе 2009 ? понеже аз продължавам да си твърдя че тва е най-красивата хонда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красотата, колега е абстрактно понятие! :) Аз не съм за точно определен модел, нито отричам достойнствата на Акорд купе V6 2009. Гласувам с две ръце за разнообразието и показване на пълната гама. Има модели на Хонда на 20 г., които са класика. Точно както и Мустанг 67-а година струва, колкото 5 бр. Шелби ГТ 500 2008. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не отричам ! но 5 генерация сивик нещо не ми се връзва да е горе ако ще е старо да е старо , ако ново да е ново

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей хораа, нещо май се объркахте! Спорите дали колата да е с големи джанти?!? :) Колите, които се въртят горе, трябва да представят най-емблематичните, но и най-караните модели на Хонда, независимо от възрастта им! Това, че даден модел не привлича погледа на някой, не значи, че същия този модел не е любим на някой друг фен!Още нещо! Тия коли ще си ги гледаме основно ние (97%) членовете на клуба, така че трябва да ни харесват на нас!Не е нужно колите да са сток, но ако ще има и тунинги, то поне да са стилни!Моите фаворити са: CRX2 gen.; Civic 4-та, 5-та, 6-та gen. и този с целия фар; Prelude 3-та, 4-та и 5-та; CRX Del Sol; CRV; S2000; NSX; и там някакви Акорди, че баш не ги знам! :) Oпс! Забравих другата класика Acura RSX и Integra!Специално на мен 5-та ген Civic ми е най-любимата а и е легенда, така че не барайте...... :D

Редактирано от CIVICwarrior

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, дайте да лепнем една 5-та генерация от горе и това е. Красива, изчистен дизайн, агресивен вид, какво повече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...