Civic 16v 1 #1 Публикувано 28 Април, 2009 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...highlight=jetta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #2 Отговорено 29 Април, 2009 Е няма такъв смях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #3 Отговорено 29 Април, 2009 Наистина доста смешно, но ентусиастът не е попаднал на автомобил от любимата ни марка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 30 Април, 2009 :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #5 Отговорено 30 Април, 2009 Браво Джета и Каптива Мен щеше да ме е срам да кажа че съм се дърпал с такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #6 Отговорено 30 Април, 2009 (Редактирано) Браво Джета и Каптива Мен щеше да ме е срам да кажа че съм се дърпал с такива.Абсолутно си прав колега, пълен срам е да се хвали че се е дърпал с тези автомобили.Забравил е да напише разхода на горивото, сигурно е изразходил гориво за 30км. преход от отсечка от 100м. Поне е щаслив човечеца, че е преборил тези два автомобила. Успя да ми вдъхне респек към BMW , повече няма да се опитвам да се дърпам с тези единствени автомобили на света. Иначе е голям смях историята на този велик човечец и неговия самолет. Коментарите отдолу са смешни повече от вицовете. Редактирано 30 Април, 2009 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 30 Април, 2009 Колеги, някой да постне цитат в темата Виц на деня. Това само там ще си е на мястото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #8 Отговорено 30 Април, 2009 Четох го 3 пъти и се спуках от смях.А и от БМВ форума доста са му се посмяли майче.Има доста интересни историйки там от този тип ххх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #9 Отговорено 30 Април, 2009 (Редактирано) Няма такъв смях Аман от състезателиТоя пич май е попрекалил със гледането на Fast And Furious Редактирано 30 Април, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #10 Отговорено 30 Април, 2009 Аз виакм да си направим пост....: '' как се дърпах с една жигула...с много лепенки по вратите и..направо.., показах и..''или ''Вчера на светофара гледам един КАМАЗ..и ония надул чалгата...и аз само светна зеленото ....и...'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #11 Отговорено 30 Април, 2009 Аз виакм да си направим пост....: '' как се дърпах с една жигула...с много лепенки по вратите и..направо.., показах и..''или ''Вчера на светофара гледам един КАМАЗ..и ония надул чалгата...и аз само светна зеленото ....и...'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #12 Отговорено 30 Април, 2009 ;) ;) неповтаряйте чуждата глупост нека си мислят за че са царе на пътя .....5К и двигателя долу това беше за бмв някаде из форума го четох ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #13 Отговорено 1 Май, 2009 хахахаха, няма такъв смях, 520-състезателен автомобил карал съм на един приятел 520 ката, няма такъв спънат кон, на по-високите обороти се понаема, ама закога.Въпросния 6-так оная вечер само че в 320-ка 2вратка реши да ме дърпа на един светофар...е дръпна ме обаче му бях плътно зад задната броня и ми стана смешно, защото нека сме реалисти, аз съм 1,5 101 коня срещу 2,0 150 6-так и съм автоматик.....ако не бях изръгал от 1 директно на D4 можеше и да сме наравно, много бързо смени автомата от 2ра на 3-та. Както и да е, аз лично харесвам баварците и най-вече всичко от 2,0 нагоре, всичките мотори надоло са доста мудни и бавнички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #14 Отговорено 1 Май, 2009 (Редактирано) Първо да кажа, че не обичам такива теми...a понеже темата вече се отклони в друга посока от заглавието, в защита на BMW искам да напомня, че 320 или 520 дизел с турбо на BMW са много здрави и пъргави двигатели, плюс че там един чип ти бутва + 25-30 коня разлика и забравете да ги гони сивик по-слаб от Б16! Поздрави и леко по празниците! Редактирано 1 Май, 2009 от tazzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #15 Отговорено 1 Май, 2009 не знам за камаз ама шкода-мадара с ремарке как дърпа на зелен светофар....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #16 Отговорено 1 Май, 2009 И аз се кефа на БМВ-тата но от 2.0 нагоре 320 (Е36)сток си е спънат кот няма спор вече ако е с чип понеже съм карал 320+ и си върви доста А за 520 просто много тежи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #17 Отговорено 12 Май, 2009 Е на това момче дето е автор на темата от БМВ форума трябва да му предложат договор от някоя издателска къща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #18 Отговорено 12 Май, 2009 баси смеха това е страшна работа.само една ладичка липсваше на пеизажа и щеше да е 6 страшни състезатели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #19 Отговорено 13 Май, 2009 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86025 прочетете и това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #20 Отговорено 13 Май, 2009 лелеле :D :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo_conev 4 #21 Отговорено 26 Май, 2009 тия от бмв трябва да си прекръстят форума на - "комиците" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #22 Отговорено 26 Май, 2009 тия от бмв трябва да си прекръстят форума на - "комиците" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #23 Отговорено 29 Май, 2009 Интересно ми е как щеше да с развие сценария на този филм ако някоя B16-ка беше на "стартова позиция" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #24 Отговорено 30 Май, 2009 нямаше да има спенарий абе темата е написана доста хумористично и кефи. аз обичам да се забавлявам като чета такива неща. особено култувата история за пича с Г-тройка - генади.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове