Jump to content
Ranger

Въпрос за сервиз в Пловдив

Recommended Posts

Харесал съм си един Civic 6-та генерация 1,4, в кой сервиз бихте ми препоръчали да я закарам да я погледнат дали е ОК

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иди в Бултрако - там ще бъдат най-безкомпромисни - а на теб точно това ти трябва нали? Ще ти кажат и най-високата цена за части (защото са оригинални), при тях е и най-скъпият ремонт. Иди там преди да я купиш, а след това вече ако искаш си я прави и сам ;) Пожелавам ти късмет :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз мога да ти кажа сервизи, в който да не отиваш. Не отивай в сервиз Formula в Кючука на бул. Южен. Има един сервиз Castrol, намира се на една пресечка на бул. Вапцаров, пак в Кючука... и там не отивай.. Сервиз Анастасов на Карловско шосе (главно представителство на Nissan в Пловдив) - абсурд. Мисля, че има един сервиз, в който си струва да направиш пълна диагностика на колата. Сервиз Ангелов, но подчертавам, че могат да ти направят добра диягностика, а не добър ремонт. Местонахождение: Като тръгнеш от централна гара по бул. Руски, след моста на Герджика, веднага в дясно и сервиза е на около 50м. в ляво. Предварително те предупреждавам, ако рашиш да се възползваш от този сервиз, че става с предварително записване. Аз лично ти предлагам да си намериш някой вещ колега от форума и той да дойде с теб ( ама да разбира).Държа да подчертая, че мнението си съм изградил на базата на свойте лични посещения в тези сервизи. Ако има някой, който да е доволен от тях, моля да не се сърди.P.S. Току що видях, че колега ти е писал за Бултрако- май това ще е най- доброто решение. Бултрако се намира на бул. Булгария. (четвърти километър) около 200м. преди Техномаркет, там е главното представителство на Хонда за Пловдив. Само дето се чудя, откъде ще минеш, защото там пътя май е затворен за ремонт до юни, дано да има някакъв начин.

Редактирано от Зизката

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако имат нужния софтуер и мисля, че беше някъде около 25лв диагностиката.Хубавото е, че всичко за колата излиза..., само не прави грежката да си копуваш частите от там.......................Кичука.....Формула.......ЗАЕБИ...., по-добре в Бултрако (мое мнение!)Има майстори за много неща...с времето ще се научиш кой в какво е добър.Успех!!!п.п.Ако ходиш в Бултрако, хубаво в първо да звъннеш и да си запазиш час..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...