Ranger 0 #1 Публикувано 27 Април, 2009 Харесал съм си един Civic 6-та генерация 1,4, в кой сервиз бихте ми препоръчали да я закарам да я погледнат дали е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #2 Отговорено 27 Април, 2009 Иди в Бултрако - там ще бъдат най-безкомпромисни - а на теб точно това ти трябва нали? Ще ти кажат и най-високата цена за части (защото са оригинални), при тях е и най-скъпият ремонт. Иди там преди да я купиш, а след това вече ако искаш си я прави и сам Пожелавам ти късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #3 Отговорено 27 Април, 2009 (Редактирано) Колега, аз мога да ти кажа сервизи, в който да не отиваш. Не отивай в сервиз Formula в Кючука на бул. Южен. Има един сервиз Castrol, намира се на една пресечка на бул. Вапцаров, пак в Кючука... и там не отивай.. Сервиз Анастасов на Карловско шосе (главно представителство на Nissan в Пловдив) - абсурд. Мисля, че има един сервиз, в който си струва да направиш пълна диагностика на колата. Сервиз Ангелов, но подчертавам, че могат да ти направят добра диягностика, а не добър ремонт. Местонахождение: Като тръгнеш от централна гара по бул. Руски, след моста на Герджика, веднага в дясно и сервиза е на около 50м. в ляво. Предварително те предупреждавам, ако рашиш да се възползваш от този сервиз, че става с предварително записване. Аз лично ти предлагам да си намериш някой вещ колега от форума и той да дойде с теб ( ама да разбира).Държа да подчертая, че мнението си съм изградил на базата на свойте лични посещения в тези сервизи. Ако има някой, който да е доволен от тях, моля да не се сърди.P.S. Току що видях, че колега ти е писал за Бултрако- май това ще е най- доброто решение. Бултрако се намира на бул. Булгария. (четвърти километър) около 200м. преди Техномаркет, там е главното представителство на Хонда за Пловдив. Само дето се чудя, откъде ще минеш, защото там пътя май е затворен за ремонт до юни, дано да има някакъв начин. Редактирано 27 Април, 2009 от Зизката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VOR 25 #4 Отговорено 28 Април, 2009 В Бултрако имат нужния софтуер и мисля, че беше някъде около 25лв диагностиката.Хубавото е, че всичко за колата излиза..., само не прави грежката да си копуваш частите от там.......................Кичука.....Формула.......ЗАЕБИ...., по-добре в Бултрако (мое мнение!)Има майстори за много неща...с времето ще се научиш кой в какво е добър.Успехп.п.Ако ходиш в Бултрако, хубаво в първо да звъннеш и да си запазиш час.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове