Dotz 4 #1 Публикувано 26 Април, 2009 PoweRG(26), fury(23), Shadow^Dancer(26), steff(20), stanchevvv(20)- Да сте живи и здрави,прави и корави,успех с всичките ви начинания! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 26 Април, 2009 Ехее, да сте живи и здрави. Само здраве ви пожелавам, другото сами ще си го набавите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #3 Отговорено 26 Април, 2009 живи и здрави и много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 26 Април, 2009 ехаааа доживях и на моя рожден ден да има тема миналата година форума нещо се беше шашнал и не ме показа долу при рождениците благодаря на колегата Дончо Царев за темата и на всички останали за пожеланията! много се кефя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #5 Отговорено 26 Април, 2009 Благодаря и от мен друго си е да си на 20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 26 Април, 2009 И от мен едно благодаря момчета! п.п. А ние с Shadow^dancer дори и в една година сме родени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 26 Април, 2009 Живи здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #8 Отговорено 26 Април, 2009 Живи и здрави младежи весело изкарване и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #9 Отговорено 26 Април, 2009 Честито и от мен! Много здраве,щастие и успехи в живота! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове