Jump to content
TANKISTA

Интегра Седан

Recommended Posts

Ровичках се тази сутрин из Мобилето и видях тази обяваhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgiНе знаех, че Интегра има и модел седан, че ми е интересно да разбера дали като сивиците и този седан е японска сглобка, че го гледам, че е и с десен волан, или си е Американец.Не ме оплювайте много за незнанието :zen: , все още съм сравнително нов и тепърва откривам нови неизвестни за любимата марка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е японска, няма логика американците да сглобяват хонди с десен волан. Изказвам мнение, не съм сигурен. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че Интегра има и модел седан

Има,има.......аз даже преди време имах ей това странно нещо ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересна колица, иначе като гледам са запазили дизаина на стоповете и фаровете и формата на задната врата и в следващия модел. А иначе сглобката японска ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересна колица, иначе като гледам са запазили дизаина на стоповете и фаровете и формата на задната врата и в следващия модел. А иначе сглобката японска ли е?

Естествено... с десен волан са единствено за японския и английския пазар, но всички Интегри се правят в Япония, с изключение на Акюрите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има,има.......аз даже преди време имах ей това странно нещо :offtopic:

при това задното му стъкло не е пропаднало, а така си се прибира (и вади)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха ,баси и аз за първи път виждам такова нещо. Свикнал съм да ги гледам дву-врати ,на това немога да му свикна :offtopic:

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има,има.......аз даже преди време имах ей това странно нещо :)

при това задното му стъкло не е пропаднало, а така си се прибира (и вади)
Добра гилотина са направили от хонда :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това отваряне на задното стъкло няма да е удобно за селските гъзарчета, които постоянно ръката им е вънка, с лека синина под мишницата хахахаха. Иначе колата си е култова и мен ме изненада седана на интегра, но изглежда добре :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:D Уау! Незнаех, чи има и седан :lol: и то задната врата е като на субару импреза старата...А дали има и интегра седан,обаче с целия фар :lol: А тази на омбре ми прилича малко на хонда Вигор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз незнаех, че има Интегра Седан но както и да е вече знаем, че я има и е много готина също като Купе-то :) П.П. Разбрахме, че има Интегра седан. А дали има Интегра Хечбек? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

надявам се това да отговаря на въпроса ти :blink:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

една отлична семейна бегачка :( с кой мотор е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако питаш за седана, щракни на линка на най-горния ми пост и разгледай обявата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Integra/RSX, Prelude, CRX/Del Sol, S2000, NSX (и други, просто в момента не ми се задълбава) са моделите на Хонда, които независимо от поколенията си, разновидностите си и т.н. са правени единствено и само в ЯПОНИЯ.

Относно това изказване:

Според мен е японска, няма логика американците да сглобяват хонди с десен волан

Правено е. Acura MDX 1-о поколение се предлагаше и за Япония като Honda MDX с десен волан. Въпреки, че MDX си е Канадско произвеждана, правена е и с десен волан.

Друго доказателство е модела Honda Saber 1998-2002-а предлаган за Япония (на неговата база по същото време пак в Япония е предлаган модела Inspire, разликите са козметични: по-различна предна решетка, друг цвят на стоповете..., а за Сев. Америка автомобила е бил известен като Acura TL), той е с десен волан и продаван в Японоя, НО е правен в Америка, а на самия автомобил отзад, на страничните колкони има едно мъничко лого на което пише "HONDA OF AMERICA". Успях да намеря в нета снимка на този модел:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Друг пример е как Европейско произведена Хонда се внася и продава в Япония. Такъв е примера със Сивик 7-а ген. 3 врати хечбека TYPE R - EP3. Тази кола е правена само в Англия, но е внасяна и за Япония, като отзад до надписите "CIVIC" има лого - националния флаг на Великобритания. Ето една снимка на една чиста JDM EP3-ка:

Публикувано изображение

PS: мой голям приятел който живее в САЩ, Флорида от 6 - 7 години вече, една от колите му бе именно Седан Acura Integra с B18C1. Въпреки, че още докато си бе в България (доста разбиращ от автомобили, това му е бил един от занаятите) за него друго освен Мерцедес не съществуваше като машина, а Хонди не понасяше и само спорехме (аз му хваля Хонда, той ги плюе), в САЩ само Хонди караше по простата причина, че цитирам: "Санде, тук на тая жега на този трафик и натоварване, само тия Хонди могат да издеянат. Тук само тия кошници гадни оживяват, всичко друго прегрява и 'фърга мотор". Въпреки, че си нариаше Хондите "кошници", Интеграта казваше че му харесва много като кола. Е, след известно време я даде на жена си да я кара, а той си взе машината за която според него няма аналог с друга (казваше "Това е мечтата на всеки уважаващ себе си автомобилист"): Mercedes S55AMG, но както и да е.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...