plamsky 0 #1 Публикувано 17 Април, 2009 (Редактирано) Колеги нещо ми се прецака уреда показващ температурата на двигателя. Показва все ниска температура все едно не загрява двигателя. Смених термоста, но ефекта е нулев. Някой имал ли е подобен проблем? Къде се намира температурният датчик на въпросният уред? Благодаря предварително за отговорите.П.С. Двигателя е 1,5 16V V-tec D15Z3 Редактирано 17 Април, 2009 от plamsky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 18 Април, 2009 Под делкото,с едножилен кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamsky 0 #3 Отговорено 22 Април, 2009 Благодаря за информацията колега. Интересното в случая е че и при откачане и закачане на буксата на въпросният датчик стрелката на уреда не реагира, а си стои на положението на което е бил преди манипулацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 22 Април, 2009 Колега ето тук : е описано как се тества уреда ако имаш проблеми с английския мога да ги го преведа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #5 Отговорено 22 Април, 2009 окъси извода на датчика към маса и виж какво се получава. Ако покаже на мах имаш прецакан датчик. Ако пак показва на мин имаш повреден уред или прекъснат проводник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamsky 0 #6 Отговорено 27 Април, 2009 Оказа се че уреда е прецакан. При даден кабел към маса стрелката си отива до началото на бялата зона, а не до края. Някой има ли представа дали уреда се продава отделно или трябва цялото табло да се сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #7 Отговорено 27 Април, 2009 (Редактирано) Цялото табло колега , много трудно ще намериш само уреда и аз тръгнах по този път , но уви в момента вкъщи имам 3 табла от 4г и 1 от црх и пак не можах да го подкарам този уред Най-накрая ми писна и сега чакам един колега да ми прати цяло табло Редактирано 27 Април, 2009 от Chirenski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 27 Април, 2009 ако е от 6та мога да ти намеря. пиши ми при интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #9 Отговорено 27 Април, 2009 А пробва ли, дали просто не ти заяжда (механично) стрелката ? Да не си с "бели" или "плазмени" циферблати - много често тогава при пипане на стрелките почват да правят магарии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове