nucleus 0 #81 Отговорено 9 Юли, 2009 Разкош. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #82 Отговорено 11 Юли, 2009 Да не прозвуча нескромно, но вижте какво открих случайно:Preludepower.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #83 Отговорено 11 Юли, 2009 Да не прозвуча нескромно, но вижте какво открих случайно:Preludepower.comевала колега , заслужава си да те обсъждат по другите форуми , колата ти е направо уникална Mugen могат само пасти да ядат !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #84 Отговорено 11 Юли, 2009 Колега ти си ги побъркал Така като гледам още няколко прелюда ще заприличат на твоя,което е повече от нормално..колата ти е уникална,евалата за труда и много се радвам че е оценена и извън България Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #85 Отговорено 11 Юли, 2009 Да не прозвучи нескромно, ама аз съм виновен. Докато показвах километражите си в PP и PZ стана въпрос за това кой ги е правил. След това стана въпрос че същите хора са правили и километражи за 5-а генерация. Дадох им пример и им показах колата като пример за един от най-красивите прелюди 5-а ген. които съм виждал. И те така... Димо, надявам се не се сърдиш, че съм те направил "известен" без да те питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #86 Отговорено 11 Юли, 2009 Кой нормален на моето място би се сърдил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mikroni 1 #87 Отговорено 11 Юли, 2009 (Редактирано) rockDrive тази кола ще я сънуват от другата страна на океана Редактирано 11 Юли, 2009 от mikroni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zamundaa 0 #88 Отговорено 20 Август, 2009 Вчера я видях в Ямбол колата на живо е супер яка !!!.просто модел за подръжание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #89 Отговорено 29 Август, 2009 Малко актуални снимки, след като вече е свалена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #90 Отговорено 29 Август, 2009 УНИКАЛНА :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #91 Отговорено 30 Август, 2009 мислил ли си за леко малко спойлерче на багажника да им надуе дупето,и там да лъсне не като "defualt" може би ще стане още по красива! и после ще даваш интервиута за някой списание ( ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #92 Отговорено 30 Август, 2009 хехе, не се вживявай толкова братле...ами аз имам споилерче оригинално, но още не е боядисано. Обаче си мисля за някой огромен тип супра.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #93 Отговорено 30 Август, 2009 (Редактирано) Според мен с такъв голям спойлер само ще развалиш прекрасния автомобил. Колата ти и така изглежда страхотно! п.п. Може би само това е правилния вариан Редактирано 30 Август, 2009 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #94 Отговорено 30 Август, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #95 Отговорено 30 Август, 2009 За мен това е спойлера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #96 Отговорено 31 Август, 2009 Определено крилото ми харесва Димчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #97 Отговорено 31 Август, 2009 Браво Димо,само свалянето липсваше Колата ти е образец за тунинг на 5-та Прелюд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #98 Отговорено 31 Август, 2009 (Редактирано) ....Обаче си мисля за някой огромен тип супра....Имаш предвит нещо такова http://www.azect.co.jp/lineup/aero/sedan-c...t/sil_fr_01.jpgИли още по голямо.Стоково крило на супра? http://195.69.110.154/drugi/2009_07_29_sup...-07-09_1206.jpgОпределено по голямо и заоблено (не някой грубо) ще и седи по добре Редактирано 31 Август, 2009 от MUGEN_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #99 Отговорено 31 Август, 2009 (Редактирано) Kолега ... приятел ... не те познавам лично, но като гледам май започваш да си утвърждаваш приза от националната, поздравления! И мен много ме кефи автомобила...което доста ме изненадва, щото 5та прелюд попринцип само от зад ми харесват, продължавай в същия дух и моля те не загрозявай красивата кола със пейка тип супра! Примерчетата от Founder и rulemaker според мен са по-добрия вариант. Редактирано 31 Август, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #100 Отговорено 1 Септември, 2009 (Редактирано) Благодаря колеги и приятели! Определено голям заоблен споилер отива повече на супра защото изглежда като естествено продължение на задницата. Прелюда като цяло е по ръбест и от този пример става ясно, че не е подходящ. Оригиналния ми споилер ще се върже много добре с издължен напред предел лип. Редактирано 1 Септември, 2009 от rockDrive Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #101 Отговорено 1 Септември, 2009 Преди години бях на work&travel (така наречените студенстки бригади) в Сан Диего. Та докато се кефех че съм в Калифорния, калифорнийците казаваха "да де, ама... ееех... Флорида". Че и аз така... хубав ти е сток спойлера, ама... ееех, репликата (дай боже и оригинал) на Муген. Определено е спойлера който най-много отива на Прелюд 5. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Йордан 0 #102 Отговорено 5 Септември, 2009 (Редактирано) колега евала брато супер е можеш ли да ми измислиш предна броня за прелюд 5г. и ако може да ми обесниш как да си напрвя фаровете,че мойте са запотени.благодаря предварително П.С. и спойлерче като на снимките по нагоре Муген ли се казва.ако има нещо пиши ми на скайп;shatzy1980 Редактирано 5 Септември, 2009 от Йордан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peposhi 3 #103 Отговорено 6 Септември, 2009 Изключителен ефект си постигнал с промените във външността... Фаровете, цвета на боята - страхотно...Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #104 Отговорено 8 Септември, 2009 Най красивия прелюд, който съм виждал от тази генерация. По принцип на тези прелюди предницата не ми допада вобще, но на твоя е убийствен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
outoflimit 2 #105 Отговорено 11 Септември, 2009 Просто неповторим. Велика honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FROSTY 1 #106 Отговорено 13 Септември, 2009 (Редактирано) ... По принцип на тези прелюди предницата не ми допада вобще...ХАха, гроздето е кисело Редактирано 13 Септември, 2009 от FROSTY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #107 Отговорено 18 Септември, 2009 Прочетох с много интерес цялата тема. Трудът който си положил оправдава крайния резултат просто перфектен изчистен вид, БРАВО. Ще се радвам да се запознаем и ако се срещнем някаде ще се радвам да си снимаме жабите заедно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orbo^ 0 #108 Отговорено 20 Септември, 2009 Велико колега! Само така! Дай боже всекиму такива вазможности като твоите! С здраве да си я караш! И мн. безаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xsmind 0 #109 Отговорено 4 Ноември, 2009 Поздравления, изключително красив автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #110 Отговорено 4 Ноември, 2009 Хубав е наистина! Честито колега за положения труд над колата. Относно спойлера на мен лично ми допада така, както е в момента, без него. Но и както си го направиш мисля, че ще се получи добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanasi11 0 #111 Отговорено 27 Януари, 2010 колега искам да те питам нещто какви пружини да сложа да е смъкна малко и аз,помогно миМалко актуални снимки, след като вече е свалена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #112 Отговорено 2 Май, 2010 Колега и аз искам да те попитам, какви пари горе долу струват обръчите на километража, оборотомера и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XauMaHaTa 0 #113 Отговорено 14 Май, 2010 Как вкара фаровете навътре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oncho-brodi 0 #114 Отговорено 26 Юли, 2010 хора незнам ама аз току що се сдобих с такъв прелюд и много искам да го направя с такъв километраж и същите фарове а твоя брат е .... абе нямам думи само сълзи от радост като го гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Дамян Йовчев 0 #115 Отговорено 27 Юли, 2010 Евала колега, няма такава красавица просто :bowdown: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #116 Отговорено 28 Юли, 2010 кола ме4та колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #117 Отговорено 6 Януари, 2011 (Редактирано) StreetStyle Редактирано 6 Януари, 2011 от rockDrive Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #118 Отговорено 6 Януари, 2011 (Редактирано) еее най накрая развитие.... бях се разтревожил че проекта вече е GAME OVER.... страхотна JDM-ка Редактирано 6 Януари, 2011 от DohcVtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #119 Отговорено 6 Януари, 2011 Грозни били петиците...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #120 Отговорено 6 Януари, 2011 мн добре стои крилото браво ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове