SH3M37A 5 #1 Публикувано 3 Април, 2009 Колеги карам айродек 1.4 ама искам да я сменя и са чудя дали да си зема този сивикКупетата много ма радват но идея си нямам от двигатели и останалите детайли и се чудя дали да си зема тази или да си зема някоя по егтина и да си я правя аз или Благодаря предварително Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #2 Отговорено 3 Април, 2009 колега колата е повече от ненормална, просто земай и бегай, ти си решаваш все пак, но хондата е кукла(6-та купе 2000 VTi DOHC Vtec ) !!п.с. най-ме накефи в описанието на обявата : ** Запомнете тази е 2000 Coupe не 1996 ** Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #3 Отговорено 3 Април, 2009 Ако не те притеснява десния волан, вземай я и се кефи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mom40_87 9 #4 Отговорено 3 Април, 2009 колега,моето мнение взимаш купето и си се возиш,6 ген. купе са страхотни и аз обмислям да сменям англичанката за купе успех и не му мисли много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #5 Отговорено 3 Април, 2009 купетата са много качествени и дуракоустойчиви Хонди, а тази има и невероятна визия, но имай в предвид, че ВТИ вървят мнооого, но и ще ти гори повече от 1,4 което караш в момента. Иначе аз лично не бих се замислил и за минутка, просто с огромен кеф ще скоча в купето.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjIvo 1 #6 Отговорено 3 Април, 2009 Бих я отнесъм ако бях на твое място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 3 Април, 2009 Малееее, отнасяй не мисли хич. Ако не те притеснява това ,че е с 2 врати обаче. Тук няма място за чудене според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #8 Отговорено 3 Април, 2009 Колата е просто невероятна! Мен обаче би ме спрял десния волан. Ако имаш възможност да обърнеш дирекцията я вземай, защото тая кола е направена за изпреварване, а изпреварването с десен волан е трудно и опасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #9 Отговорено 3 Април, 2009 Колата е просто невероятна! Мен обаче би ме спрял десния волан. Ако имаш възможност да обърнеш дирекцията я вземай, защото тая кола е направена за изпреварване, а изпреварването с десен волан е трудно и опасно.ето заради това са чудя и то много .... смятам след 1 година да са прибирам може и по рано и са чудя за тез пари няма ли да си зема купе в БГ с нормална дирекция ... само волана ма спира ... са смяна на дирекцията няма какво да са точа най-добре си е заводското бил той десен или ляв .... инак съм влюбен в купето ама много са чудя и затова искам съвет.Горивото не ма притеснява толкова то са понася за любовта няма граници ако знам каде да потърся в Бг само хонди който са продават да сравня цените ако мога да зема същото за тази цена в бг или по малко няма смисал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #10 Отговорено 3 Април, 2009 (Редактирано) Да бе разбира се. Вземи си бегачка с десен волан та да пребиеш някой по лесно. Не за друго ама невярвам да си седиш в колоната с бегачката ами ще изпреварваш доста.А колкото повече изпреварваш с дясен волан толкова повече вдигаш вероятноста да се размажеш в челен удар.Успех. Редактирано 3 Април, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #11 Отговорено 3 Април, 2009 Купувай не се чуди ,страшна кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #12 Отговорено 3 Април, 2009 Колата е страхотна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #13 Отговорено 3 Април, 2009 Просто...СТРАХОТНА щом си нагласил кинтите...вземай и бегай...Хондарата е лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #14 Отговорено 3 Април, 2009 за свиряване на цените в БГ:www.mobile.bgwww.autoscout24.bgУспех с търсенето, но купето е разкошно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #15 Отговорено 3 Април, 2009 Да бе разбира се. Вземи си бегачка с десен волан та да пребиеш някой по лесно. Не за друго ама невярвам да си седиш в колоната с бегачката ами ще изпреварваш доста.А колкото повече изпреварваш с дясен волан толкова повече вдигаш вероятноста да се размажеш в челен удар.Успех.Колега много си прав аз тука не издържам карам изпреварвам не трая хем трафика не е като в Бг Много си прав . Не искам да са разделям с марката хонда ... карал съм форд,лада,тойота,ГОЛФ НО като хонда няма !! Няма място за сравнение просто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
christo 14 #16 Отговорено 3 Април, 2009 мче колата кърти ама волана .......... намери нещо с нормалн дирекция иначе стааа успех и дано взенеш наи правилото решение ...иии да се похвалиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #17 Отговорено 3 Април, 2009 първото купеВторото купеГледах мислих и чесно казано ще устискам още малко няма смисал да бързам/макар да искам да ида и да я зема/.Наистина това купе е уникално гледах за подобно,но ненамерих сичките са 1.6 105 hp тези ми са набиха повечко на очи.Но не ми става ясно как я получавам смисал поръчвам си я и те ми я носят като пица по домовете или си има някаква тънкост.Има време докато се върна и ако мога да се подготвя от далеч ще мине сичко тип топ с ваша помощ си отворих още очите и цените тука в Ирландия са мама мия и няма смисъл да се зема нещо скъпо хубаво с обратна дирекция.@plamen_h Благодаря много за сайтовете 2 часа го разглеждам а цените са каде каде по добри от тука .Благодаря колеги Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #18 Отговорено 4 Април, 2009 Ами наистина в БГ са сравнително по-евтини, единственото е, че трудно ще намериш купе ВТИ, но пък за парите които спестяваш ми се струва , че и тайп-Р мотор можеш да си суапнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #19 Отговорено 4 Април, 2009 (Редактирано) Първото купе (това с десния волан) - уникално добра изчистена визия, ВТИ след фейслифта... няма нужда от повече коментар. Но както казаха колегите - изпреварването по нашите родни улици с всички онези безсмъртни пилоти по тях.... не е за препоръчване!Вторият ти избор (черното купе) - отново страхотна кола, преди фейслифта и с по-малък двигател, но пък черна и изчистена ("малко" съм пристрастен към черни коли )И тук вече е момента в който си казах WTF!?!? (този сивия грозотил) - това може да послужи като наръчник... "Как да направим от един красив автомобил уникално грозна "тунинг бегачка"!"Ако аз трябва да го карам това ще трябва да ходя всеки ден при психоаналитик да ми внушава че колата ми всъщност е хубава.... и доста силни успокоителни!Не се обиждай, но не разбирам как един човек може да харесва едновременно изчистен и пернишки тунинг? Пък може и аз да съм прост.... знам ли? Поздрави Редактирано 4 Април, 2009 от m.g. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #20 Отговорено 4 Април, 2009 Имай предвид и по-голямото тегло на 6-та купе спрямо 5-та (~100kg). За да се радваш повече от шофирането по-добре не си взимай с мотора 105кс, че сигурно веднага ще се чудиш какво да му пипнеш, за да върви повече. А за сивото купе нямам думи ...много рядко лош дизайн-тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #21 Отговорено 4 Април, 2009 колега тва сивото купе е гига грозно, просто голяма ебавка за колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #22 Отговорено 4 Април, 2009 на мен ми трябва купето броните ще ги разкарам другия вариянт е да си зема някоя по обикновена смисал по евтина за 2000 евро и както каза @TanKista веднага ще му сменя двигателя за останалите пари който спестя.Ся отново погледах 2-то но май съм го объркал понеже доста време разглеждах и видях 1 с климатроник което ми хареса и заради него главно я вземам пак гледах ама немога да я намеря и определено беше старата не тази от 2001 пък и аз гледам по ефтино с повечко екстри вътре да не са налага аз да си играя да слагам @m.g. обичам по изчистената версия този тежак тунинг не ми харесва чак толкова Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове