Dzmeq 19 #1 Публикувано 27 Март, 2009 Колеги, позволявам си да ви постна линкче с една невероятна история от форума на БМВ. Енжой так скажется - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...3480f1c10e4586e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 27 Март, 2009 Тоя цял роман е написал ве баце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #3 Отговорено 27 Март, 2009 Хахахаха, дълга е, но си заслужава да се прочете btw, мисля, че беше поствано и преди време това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sisenceto 0 #4 Отговорено 27 Март, 2009 хахах заслужаваше си да се прочете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 27 Март, 2009 Какво толкова, едно разкажче на позьорче материалистче в Н-ти клас Има нещо забавно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #6 Отговорено 27 Март, 2009 хахахахах, няма такъв смях просто историйката е уникална и за жалост описва перфектно сегашните тинейджърчета...ниво на интелегентност -100%, визия- вече ми се струва, че момченцата са почнали да мислят само за козметика, прически и фешан дрежки, а момичетата почнаха да се интересуват от коли, бойни изкуства, алкохол и понеже мъжете не стават и се интересуват и от други жени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #7 Отговорено 27 Март, 2009 по този сценарий ако се направи и филм,ще оглави класациите в замундата или изобщо в нета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #8 Отговорено 27 Март, 2009 Това е много старо,мисля че първо беше в пежо форума пускано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #9 Отговорено 27 Март, 2009 (Редактирано) а във VW форума дали го има :lol: Редактирано 27 Март, 2009 от TanKista Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #10 Отговорено 27 Март, 2009 а във VW форума дали го има :lol:хаха , стига бе... Той голфа не е виновен , че го карат само хакери Намират се и читави голфаджии. Обаче историйката е смях много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #11 Отговорено 27 Март, 2009 Ооох,не можах да го до4ета докраи.Много е тъпо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #12 Отговорено 28 Март, 2009 вярно е, има и читави голфаджийчета, обаче ей такива историйки ми развалят нормалните представи, вече като видя някой разкрасен голф, със тунинг брони, крило и голяма бурия отзад, вместо да му се зарадвам ме напушва на смях , а реално какво са виновни колите, че някой от тях имат калпави собственици, то и в хонди има такива смешни типажи и още няма такива разказчета за сивикчета, ама както е тръгнало сивиците ще наследят голфовете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #13 Отговорено 28 Март, 2009 "Погледнах я в бъбреците" е*ати изразите, е*ати метафорите тоя трябва да го вземат да пише я в Плейбой, я в FHM..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове