Didko 45 #1 Публикувано 26 Март, 2009 Я да се преброим, кой ще ходи, че да организираме нещо Повече подробности -> http://www.rock.bg/kaliakra-rock-fest-09-details.rock Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 26 Март, 2009 Баба Стефка отпада ли ве мой ... пресцентъра е важен ... и баницата и сутрешното кайве ! Участвам с пълен пансион ! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 26 Март, 2009 Тази година няма да мине и без мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 26 Март, 2009 От 27юни до 12 юли съм в района - както всяка година. С базова квартира - с.Крапец - на 20-тина километра от Камен бряг - спокойно и диво /на плажна ивица от над 3км. има максимум около 100-200 човека и в пъти повече чайки , гларуси, делфини ,черноморски моржове .... /. Последните няколко години не пропускам - особенно концертите .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #5 Отговорено 26 Март, 2009 Аз мисля да ходя на Dream Theater. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 27 Март, 2009 Че и Guardian ще идват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #7 Отговорено 27 Март, 2009 Баща ми голямо дрънкане удря за Dream Theater та може би и аз ще се присъединя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #8 Отговорено 27 Март, 2009 Тази година ще се ходи, поне единия ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_girl7 0 #9 Отговорено 27 Март, 2009 Миналата година бях, беше много яко, смятам тая да повторя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #10 Отговорено 29 Март, 2009 Тази година със 100% ще ходя....колегата по служба ме е навил,обещах му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #11 Отговорено 31 Март, 2009 Колеги ходил сам на почти всички концерти понеже сам на 100м от стадиона пред нас е палатковия лагер доста е весело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #12 Отговорено 31 Март, 2009 Колеги ходил сам на почти всички концерти понеже сам на 100м от стадиона пред нас е палатковия лагер доста е весело А аз и моята компания редовно отсядаме у баба Стефка, познаваш ли я? Мисля, че уличката преди стадиона се казва Васил Левски?Ако да - предай и много поздрваи и й кажи да ми пази пак цялата къща, че идем много сериозна бригада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LordVetinari 5 #13 Отговорено 1 Април, 2009 Аз съм на 2-и и 3-и със сигурност!Само, че да не забравяме за 06.05 - когато ще бъде "най-изненадващия" концерт. Ама поне е free. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #14 Отговорено 1 Април, 2009 Да ве и жулаи морнинг!И АААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!! :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #15 Отговорено 1 Април, 2009 А аз и моята компания редовно отсядаме у баба Стефка, познаваш ли я? Мисля, че уличката преди стадиона се казва Васил Левски?Ако да - предай и много поздрваи и й кажи да ми пази пак цялата къща, че идем много сериозна бригада Града е малак всички се познаваме дето се вика Ще предам поздравите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #16 Отговорено 9 Април, 2009 Иска ли питане: за Dream Theater ще бъда на феста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #17 Отговорено 30 Юни, 2009 Я да поизтръскам от праха таз ми ти тема...,щото то си доде време.Заделихте ли по 100лв.за гривнички ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #18 Отговорено 30 Юни, 2009 Иеаа .. 2 гривнички за мен и Конова ! Мишо ше се скиаме май ! Ние утре палим и живот и здраве вечерта сме там ..... има и други муцуни ! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #19 Отговорено 30 Юни, 2009 някой може ли да даде програма с имена и дати за това лято - които се знаят със сигурност и са потвърдени, разбира се!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #20 Отговорено 1 Юли, 2009 За съжаление точно тея дни съм на работа и се очертава че едвали ще се измъкна Весело изкарване на хората които ще ходят пийте едно и за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #21 Отговорено 2 Юли, 2009 Хайде, чакаме снимки от концертите. Да видим какво сме изтървали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #22 Отговорено 6 Юли, 2009 Тук, тук и тук.Снимките са от Русия Вълк, а бръщолевениците са мои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове