lamerko 1 #1 Публикувано 25 Март, 2009 Днес както си разглеждам аз в ebay попаднах на много интересен t-shirt с лека закачка към нашата марка. Искам да подчертая ,че в никакъв случей не се чувствам обиден нито ядосан. Такива закачки ме зареждат с позитивизъм и гледам на тях с лека надсмешка . Също нямам нищо против vw феновете всеки сам решава дали honda, vw или bmw, дали windows или linux, дали nike или adidas. Както и да е въпросът ми е има ли някъде подобни фланелки, ако не дали е трудно да се направи t-shirt естествено honda е дзера който яде X марката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #2 Отговорено 25 Март, 2009 Ми, можеш да попиташ колегата дали може да измисли нещо http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=29900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #3 Отговорено 25 Март, 2009 Най-много да си изяде боя бякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #4 Отговорено 25 Март, 2009 на мен па ми прилича на ТОВА чЕ МАЛКА ХОНДА Е РАЗЦЕПИЛА ФОЛКСВАГЕНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 25 Март, 2009 на мен па ми прилича на ТОВА чЕ МАЛКА ХОНДА Е РАЗЦЕПИЛА ФОЛКСВАГЕНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 25 Март, 2009 Аз пък си мисля че тоя Pac Man се е прецакал, щото дзверчетата не се ядат докато са червени, зелени или сини ... тогава се мре от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #7 Отговорено 8 Април, 2009 Това е тъпо....пък и няма как да стане,за тяхно съжаление... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #8 Отговорено 9 Април, 2009 Това е тъпо....пък и няма как да стане,за тяхно съжаление... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 9 Април, 2009 ееее това много рядко става хаха повечето пъти ролите са сменени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #10 Отговорено 9 Април, 2009 Така или иначе ако видя някой да носи фланелката няма да разбера на чия марка е фен. То може да се тълкува и като че ли една голяма уста с лицето на VW никога не застига и никога не може да лапне иначе малката Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #11 Отговорено 9 Април, 2009 Здравейте.Относно темата за "Фолкс-а"...абе имам чувството че на челото ми е написано "Айде да напрайме един ластик".Мама му стара 2 поредни дни ми се случва да спирам на светофар до ГоуФче и оня отвътре кат види че съм с Хонда и "Малииии те са ми е момента У живота",чупи стойката при която може да му изхвръкне раменната става,лееекинко доотваря прозореца, че да чуя новия мега,ултра,хипер готин чалга-хит на някой мургав или силиконов субект и почва да се набира на десния педал и да поглежда ту мене ту светофара.Първия ми стана смешен щото имаше описанието на Пернишки ...500 коня, та въобще не му обърнах внимание,ма втория го отнесе и за първия,нищо че съм с малолитражка.Нек'ва война се заформя май.Извинявам се на колегата че поста не е баш по темата и че му цапам и мисля,че трябва да се направи рокада в емблемите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #12 Отговорено 9 Април, 2009 Страшно описа ситуацията колега Wish поздравления за разказа. Докато го четях, просто не спрях да се смея с глас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #13 Отговорено 16 Април, 2009 (Редактирано) Vw golf - синоним на смешен комплексар Редактирано 16 Април, 2009 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 16 Април, 2009 И кое па толко и е интересното на таа фанелка и с какво ще обогати наще знания за живота и света аман от провокатори нещо набъбват нек'ви съмнения за привързаноста на колегата към марката Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #15 Отговорено 17 Април, 2009 Vw golf - синоним на смешен комплексар кой го казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #16 Отговорено 17 Април, 2009 (Редактирано) И кое па толко и е интересното на таа фанелка и с какво ще обогати наще знания за живота и света аман от провокатори нещо набъбват нек'ви съмнения за привързаноста на колегата към марката Хонда ;) ;) Така си е.За к'во да се заяждаме с голфаджиите като знаем ,че са тъпаци,например.Това вече си избива на самолюбие..........за wishmaster_333 говоря... Редактирано 17 Април, 2009 от ursus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #17 Отговорено 17 Април, 2009 Ако искате да показвате пристрастие към Хонда (примерно) - си поръчайте тениска Хонда фенклуб или нещо такова.... лично мнение!Ако някой ме види с такава тениска (онази от темата) - това ще рече, че интелектуалното ми развитие е спряло някъде около 4-ти клас...Всъщност хората с такива тениски са толкова много, че може и аз да съм прост.... знам ли!? п.п. имам идея за тениска - нареждат се марки на каквито коли ви дойдат на ум в квадратчета (като магазините на Симеон ) и върху всички тях се слага една голяма Хонда!Ако някой направи такива ми поръчайте и на мен една XL, че всички караме като селяни... понякога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #18 Отговорено 17 Април, 2009 И тая тема е за боклука...състезавайте се по пистите бе, не по светофарите...и престанете с глупостите, ще това което едно време беше голфаджия сега е = на хондаджия...напоследък ме е срам да карам, честно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове