Юлиян Петров 1 #1 Публикувано 15 Март, 2009 (Редактирано) Въпросът ми е свързан с обръщане на волана- от десен на ляв. Например Акорд 2000 година . Наскоро се позаинтересувах, колко струва работата по обръщане на волана. Казаха ми между 1000 и 1500лв. за работа, в зависимост от модела. Моля по- запознатите или тези, които са сменяли волан да ми обяснят, какво точно се сменя и за колко могат да се намерят частите втора ръка. Интересувам се как е по евтино. Ако си купя Акорд за 6000лв. и му обърна волана или си го купя за 10000- 11000лв. и да не се разправям. Мнения...... Редактирано 15 Март, 2009 от Зизката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 15 Март, 2009 търсачката иска да ти каже нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #3 Отговорено 15 Март, 2009 Лично мнение: не се занимавай! Иначе толко към 2 бона илиза обръщането,но не си е работа. Или зимай евтината и карай с десен волан,свиква се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #4 Отговорено 15 Март, 2009 Firewall-а на Акорд е напаснат до милиметър, за разлика от евроварелите и особено ровър, къдет е огледален. За дребните неща само ще спомена - страничните огледала са под различен ъгъл, т.е. като застанеш отляво на стр. ляво огледало в най-"отворено" положение си виждаш на над 40% от площта на огледалото "задника" на колата. Отварянето на багажните капаци и резервоара (жилата). Всички кабели ще трябва да се удължават, а те са мноооого. За въздуховоди и тръбопроводи, рейка, табло? В Англия предлагат кит-ове за обръщане на волана, но само волана. Другото оборудване по вратите, пода, огледала, жила, фарове. И това е за модели без много електронни гевезлъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #5 Отговорено 15 Март, 2009 Благодаря колега Waterwet, определено и аз си мислех, че не си струва обръщане на волана, но държах да попитам все пак. Иначе и във форума открих доста информация, която ме настройва също скиптично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TSX 0 #6 Отговорено 15 Март, 2009 Въпросът ми е свързан с обръщане на волана- от десен на ляв. Например Акорд 2000 година . Наскоро се позаинтересувах, колко струва работата по обръщане на волана. Казаха ми между 1000 и 1500лв. за работа, в зависимост от модела. Моля по- запознатите или тези, които са сменяли волан да ми обяснят, какво точно се сменя и за колко могат да се намерят частите втора ръка. Интересувам се как е по евтино. Ако си купя Акорд за 6000лв. и му обърна волана или си го купя за 10000- 11000лв. и да не се разправям. Мнения......Ще спестиш около 1800-2000 лв. ако го обърнеш пак на ляв, но според мен не си струва хамалогията, тъй като има риск да ти прецакат нещо и да си имаш ядове. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #7 Отговорено 15 Март, 2009 Въпросът ми е свързан с обръщане на волана- от десен на ляв. Например Акорд 2000 година . Наскоро се позаинтересувах, колко струва работата по обръщане на волана. Казаха ми между 1000 и 1500лв. за работа, в зависимост от модела. Моля по- запознатите или тези, които са сменяли волан да ми обяснят, какво точно се сменя и за колко могат да се намерят частите втора ръка. Интересувам се как е по евтино. Ако си купя Акорд за 6000лв. и му обърна волана или си го купя за 10000- 11000лв. и да не се разправям. Мнения......Ще спестиш около 1800-2000 лв. ако го обърнеш пак на ляв, но според мен не си струва хамалогията, тъй като има риск да ти прецакат нещо и да си имаш ядове. Успех!Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове