Jump to content
Юлиян Петров

Хонда Акорд

Recommended Posts

Въпросът ми е свързан с обръщане на волана- от десен на ляв. Например Акорд 2000 година . Наскоро се позаинтересувах, колко струва работата по обръщане на волана. Казаха ми между 1000 и 1500лв. за работа, в зависимост от модела. Моля по- запознатите или тези, които са сменяли волан да ми обяснят, какво точно се сменя и за колко могат да се намерят частите втора ръка. Интересувам се как е по евтино. Ако си купя Акорд за 6000лв. и му обърна волана или си го купя за 10000- 11000лв. и да не се разправям. Мнения......!!!

Редактирано от Зизката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

търсачката иска да ти каже нещо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мнение: не се занимавай! Иначе толко към 2 бона илиза обръщането,но не си е работа. Или зимай евтината и карай с десен волан,свиква се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Firewall-а на Акорд е напаснат до милиметър, за разлика от евроварелите и особено ровър, къдет е огледален. За дребните неща само ще спомена - страничните огледала са под различен ъгъл, т.е. като застанеш отляво на стр. ляво огледало в най-"отворено" положение си виждаш на над 40% от площта на огледалото "задника" на колата. Отварянето на багажните капаци и резервоара (жилата). Всички кабели ще трябва да се удължават, а те са мноооого. За въздуховоди и тръбопроводи, рейка, табло? В Англия предлагат кит-ове за обръщане на волана, но само волана. Другото оборудване по вратите, пода, огледала, жила, фарове. И това е за модели без много електронни гевезлъци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега Waterwet, определено и аз си мислех, че не си струва обръщане на волана, но държах да попитам все пак. Иначе и във форума открих доста информация, която ме настройва също скиптично.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът ми е свързан с обръщане на волана- от десен на ляв. Например Акорд 2000 година . Наскоро се позаинтересувах, колко струва работата по обръщане на волана. Казаха ми между 1000 и 1500лв. за работа, в зависимост от модела. Моля по- запознатите или тези, които са сменяли волан да ми обяснят, какво точно се сменя и за колко могат да се намерят частите втора ръка. Интересувам се как е по евтино. Ако си купя Акорд за 6000лв. и му обърна волана или си го купя за 10000- 11000лв. и да не се разправям. Мнения......!!!

Ще спестиш около 1800-2000 лв. ако го обърнеш пак на ляв, но според мен не си струва хамалогията, тъй като има риск да ти прецакат нещо и да си имаш ядове. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще спестиш около 1800-2000 лв. ако го обърнеш пак на ляв, но според мен не си струва хамалогията, тъй като има риск да ти прецакат нещо и да си имаш ядове. Успех!
Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...