boneti 0 #1 Публикувано 14 Март, 2009 колеги искам да сложа по големи джанти на мойто цр-в 2000год.,та питам някой пробвал ли е колко големи джанти ставатпримерно ако сложа 17ки дали ще ги побере или ще опират някъде.благодаря предварително за отговорите и успех на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Март, 2009 Попринцип има тема тук в технически в която потребител споделя че е сложил 17 цола джанти така че не би трябвало да има проблем, но не мога да я открия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #3 Отговорено 16 Март, 2009 Може и 20" ки да си сложиш, но с подходящи гуми разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #4 Отговорено 16 Март, 2009 Е то остана джипарата да не събере 17-ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 16 Март, 2009 а за чий? да друса повече ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #6 Отговорено 16 Март, 2009 имаше колега със 18ки тук във форума но искаше да ги маха има тема наистина ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #7 Отговорено 16 Март, 2009 В това че има тема спор няма. Просто заглавието и очевидно не отговаря нито на съдържанието и нито на правилата. И темата е скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #8 Отговорено 16 Март, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry301008 виж тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #9 Отговорено 16 Март, 2009 Ми събира ги но ме съмнява дали гумите отзад няма да опират от вътрешната страна на някаква щанга дето е на 3 см от сегашните 15ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #10 Отговорено 16 Март, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry301008 виж тук.да четох я тая тема ,но пак не дава отговор по същество за растоянието от тази шанга в задния калникпри сегашните гуми 15/205/65 е само на 2-3 см от щангата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #11 Отговорено 16 Март, 2009 много зависи от ЕТ на джантата а и да се докоснат няма проблеми правиш си едни дистанционни фланци от кокото решиш големина и си оК ама джипа ще ти друса доста с нископрофилни гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #12 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) много зависи от ЕТ на джантата а и да се докоснат няма проблеми правиш си едни дистанционни фланци от кокото решиш големина и си оК ама джипа ще ти друса доста с нископрофилни гуми абе сетих се и аз за фланци ама на мен колелото се хваща с гайки и като сложа фланци май няма да остане резба за гаиките а за друсането не ми пука,аз само по асфалт карам Редактирано 16 Март, 2009 от boneti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vadoiv 1 #13 Отговорено 13 Февруари, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги,за да не отварям нова тема само за един въпрос,реших да го задам в тази..(все пак е свързано с джанти...) Та.. въпроса ми е.. от къде мога да си намеря(закупя) 1бр. капачка..,тази при гайките...,става въпрос за алуминиева джанта като на това CR-V:Honda Cr-v 2.0i. Предварително искам да ви кажа,че от два месеца звъня на всяка обява за CR-V.. на части..,понеже търся и пръскалки за фаровете(че мойте ги е дъвкало някакво куче..),но за сега не намирам нито пръскалки,нито капачка.. Еми... колеги.., помагайте..! Редактирано 13 Февруари, 2013 от vadoiv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vadoiv 1 #14 Отговорено 19 Февруари, 2013 Здравейте колеги,за да не отварям нова тема само за един въпрос,реших да го задам в тази..(все пак е свързано с джанти...) Та.. въпроса ми е.. от къде мога да си намеря(закупя) 1бр. капачка..,тази при гайките...,става въпрос за алуминиева джанта като на това CR-V:Honda Cr-v 2.0i. Предварително искам да ви кажа,че от два месеца звъня на всяка обява за CR-V.. на части..,понеже търся и пръскалки за фаровете(че мойте ги е дъвкало някакво куче..),но за сега не намирам нито пръскалки,нито капачка.. Еми... колеги.., помагайте..! Колеги.., наистина ли никой няма идея..,от къде да си намеря такава капачка..,пък защо не и пръскалки... Благодаря предварително..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #15 Отговорено 19 Февруари, 2013 Колега и аз одавна търся такава капачка но навсякъде удрям на камък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vadoiv 1 #16 Отговорено 21 Февруари, 2013 Здрасти КОКО..,значи продължаваме да търсим! П.П. Ако случайно намериш 2бр., едната е за мен...Ако пък аз намеря ще ти се обадя непременно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове