Jump to content
boneti

джанти Cr-v

Recommended Posts

колеги искам да сложа по големи джанти на мойто цр-в 2000год.,та питам някой пробвал ли е колко големи джанти ставатпримерно ако сложа 17ки дали ще ги побере или ще опират някъде.благодаря предварително за отговорите и успех на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Попринцип има тема тук в технически в която потребител споделя че е сложил 17 цола джанти така че не би трябвало да има проблем, но не мога да я открия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и 20" ки да си сложиш, но с подходящи гуми разбира се :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то остана джипарата да не събере 17-ки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а за чий? да друса повече ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше колега със 18ки тук във форума но искаше да ги маха има тема наистина !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

В това че има тема спор няма. Просто заглавието и очевидно не отговаря нито на съдържанието и нито на правилата. И темата е скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми събира ги но ме съмнява дали гумите отзад няма да опират от вътрешната страна на някаква щанга дето е на 3 см от сегашните 15ки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
да четох я тая тема ,но пак не дава отговор по същество за растоянието от тази шанга в задния калникпри сегашните гуми 15/205/65 е само на 2-3 см от щангата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много зависи от ЕТ на джантата а и да се докоснат няма проблеми правиш си едни дистанционни фланци от кокото решиш големина и си оК :huh: ама джипа ще ти друса доста с нископрофилни гуми :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

много зависи от ЕТ на джантата а и да се докоснат няма проблеми правиш си едни дистанционни фланци от кокото решиш големина и си оК :) ама джипа ще ти друса доста с нископрофилни гуми :)

абе сетих се и аз за фланци ама на мен колелото се хваща с гайки и като сложа фланци май няма да остане резба за гаиките :huh:а за друсането не ми пука,аз само по асфалт карам Редактирано от boneti

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,за да не отварям нова тема само за един въпрос,реших да го задам в тази..(все пак е свързано с джанти...Публикувано изображение) Та.. въпроса ми е.. от къде мога да си намеря(закупя) 1бр. капачка..,тази при гайките...,става въпрос за алуминиева джанта като на това CR-V:Honda Cr-v 2.0i. Предварително искам да ви кажа,че от два месеца звъня на всяка обява за CR-V.. на части..Публикувано изображение,понеже търся и пръскалки за фаровете(че мойте ги е дъвкало някакво куче..Публикувано изображение),но за сега не намирам нито пръскалки,нито капачка.. Еми... колеги.., помагайте..Публикувано изображение!

Редактирано от vadoiv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,за да не отварям нова тема само за един въпрос,реших да го задам в тази..(все пак е свързано с джанти...Публикувано изображение) Та.. въпроса ми е.. от къде мога да си намеря(закупя) 1бр. капачка..,тази при гайките...,става въпрос за алуминиева джанта като на това CR-V:Honda Cr-v 2.0i. Предварително искам да ви кажа,че от два месеца звъня на всяка обява за CR-V.. на части..Публикувано изображение,понеже търся и пръскалки за фаровете(че мойте ги е дъвкало някакво куче..Публикувано изображение),но за сега не намирам нито пръскалки,нито капачка.. Еми... колеги.., помагайте..Публикувано изображение!

Колеги.., наистина ли никой няма идея..Публикувано изображение,от къде да си намеря такава капачка..,пък защо не и пръскалки..Публикувано изображение. Благодаря предварително..Публикувано изображение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз одавна търся такава капачка но навсякъде удрям на камък :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти КОКО..,значи продължаваме да търсимПубликувано изображение! П.П. Ако случайно намериш 2бр., едната е за мен..Публикувано изображение.Ако пък аз намеря ще ти се обадя непременно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...