KRING 45 #1 Публикувано 13 Март, 2009 Здравейте , Мисля да си купувам това: http://www.erzperformance.com/product_p/lsd90002.htm В чуждите форуми чета много различни мнения относно качеството им, доколкото разбрах са китайско производство и само опаковката е от америка. Ако някой е взимал нещо от тази марка, моля да сподели впечатления. Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xakera 0 #2 Отговорено 13 Март, 2009 (Редактирано) аз ползвам свещи ОВХ иридиум и сам доволен никви проблеми,колата върви много по добре с тях. 60 лева комплекта Редактирано 13 Март, 2009 от xakera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 13 Март, 2009 Имат нужда от малко стругарска дейност за да станат ОК... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #4 Отговорено 16 Март, 2009 Имат нужда от малко стругарска дейност за да станат ОК... Какво имаш впредвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 16 Март, 2009 Има предвид, че като си го купиш трябва да го разфасоваш да измислиш дали всичко е наред, да смениш каквото не ти харесва и/или да промениш някоя и друга част. Да го сглобиш правилно и тогава може да кажем че става за нещо.Покрай тези шперове проблемите са разнообразни, от кофти болтове, до грешно сглобяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #6 Отговорено 16 Март, 2009 ... и до голямо изместване на центъра на тежестта от оста, което е много важно. Ако си вземаш освен другите неща по-горе провери и това. Иначе си работят. Просто цената е от това, че не са завършени добре. Има и случаи лагера да хлопа Лошо е че даже и да ти го сменят при такъв дефект ще трябва да платиш пощенските разходи и да се надяваш новия да е по-добър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #7 Отговорено 16 Март, 2009 абе лагер може и тука да успееш да намериш , но зъбните колела са си дота уникални и ако има дефект и решиш сам да си го "изпилиш", може да унищожиш циментацията, и с това целия диф след 100км ... риск си е , но смятам да го поема - разликата между 600 и 2000лв е достатъчно голяма за да си струва риска според мен ... до колкото разбирам тия дифове на OBX са пълно , но не точно, копие на Куеиф и поне откъм дизайн нямат грижи .. само изпълнението им понякога куца ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #8 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) Парадокса май има нещо конкретно впредвид , и пак ще помоля да обясни , мисля че ще е полезно не само за мен. Пък това с разглобяването и напасването си е в куверта , иначе за какво си купуваме нови играчки , като не я разгледаме отвътре. В нета намерих това:http://rbryant.freeshell.org/obx_washersА и за кой лагер става въпрос , тя касетата е без лагери и доколкото виждам се слагат оригиналните, не знам дали могат да се извадят тези от оригиналния диференциал , но все пак са същите Редактирано 16 Март, 2009 от KRING Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #9 Отговорено 16 Март, 2009 (Редактирано) Парадокса май има нещо конкретно впредвид , и пак ще помоля да обясни , мисля че ще е полезно не само за мен. Пък това с разглобяването и напасването си е в куверта , иначе за какво си купуваме нови играчки , като не я разгледаме отвътре. В нета намерих това:http://rbryant.freeshell.org/obx_washersА и за кой лагер става въпрос , тя касетата е без лагери и доколкото виждам се слагат оригиналните, не знам дали могат да се извадят тези от оригиналния диференциал , но все пак са същитеНе знам какво има предвид Парадокса, но смятам няма кой знае какво повече да се каже. Ако си добре с английския разгледай чуждите форуми. За лагерите на диференциала става дума, за кои други може нали за диференциали говорим. Точно това, че е без лагер и ако не точен размера:http://i3.photobucket.com/albums/y77/DuffB...current=041.flvТредно ще излязат оригиналните, а и е добре да ги смениш така и така си там. Редактирано 16 Март, 2009 от VTEC Inside LUDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #10 Отговорено 17 Март, 2009 (Редактирано) Тоя лагер не трябва да влиза толко леко.Ми се пак е китайче и не всичко му е като хората, тва имам предвит, дори да си купи някой това лсд смяната му не е като смяна на свещи ами изисква извесно количество четене, знания, опит, мерене.Иначе става, карах с такова на писта, добре държи, като изключиме че колата става много нервна във високите скорости. Редактирано 17 Март, 2009 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове