Jump to content
Torsi

Още един член с Аеродек

Recommended Posts

Здравейте колеги,От доста време навивам бащата да си купи читава кола и от вчера вече е горд собственик на хонда сивик Аеродек..Двигателя е 1,4 90кончета..Четох за нея, гледам че се води надежден автомобил, но все пак искам да знам от хора които вече имат такъв автомобил, какво може да се очаква, кои са слаби места и т.н...Проверих в търсачката но не намерих теми отговарящи на моите въпроси, затова реших и да пусна тема... :) ..Скоро ще кача и снимки за да видите как изглежда количката...НА първо време ще се сменят консумативите естествено, а има ли и още нещо което е желателно да се смени в началото?БлагодаряПоздрави!

Редактирано от Torsi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Честито щом не си намерил с търсачката слабите места значи няма такива :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито !!! да си я карате със здраве и безаварйноколата е страхотна мен мн ми харесва и аз съм с същата 1.4is 98 г хем лукс хем спорт /мое мнение/ и за двата типа каране става минос немога да и намеря още освен дребните проблеми с инсталацията :angel: понеже стария собственик е бил марляч... както са сички ирландци....Спира по барзо от голф-3ка - почети наравно с 4-ка тапо сравнение но само с това оспях да сравня за сега :) просто си ударил джакпота с колицата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за придобивката. Аз съм със 1.6 115 коня не витек двигателя и съм супер доволен,Това е прекрасна кола. Въпреки че е комби има душа на бегач. Решиш ли да я настъпиш нямаш никакви грижи.На мен специално ми тропка горе на волана и най-вероятно е рейка. Иначе всичко е остало е без грам коментар.Много безаварийни километри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,От доста време навивам бащата да си купи читава кола и от вчера вече е горд собственик на хонда сивик Аеродек..Двигателя е 1,4 90кончета..Четох за нея, гледам че се води надежден автомобил, но все пак искам да знам от хора които вече имат такъв автомобил, какво може да се очаква, кои са слаби места и т.н...Проверих в търсачката но не намерих теми отговарящи на моите въпроси, затова реших и да пусна тема... :cool: ..Скоро ще кача и снимки за да видите как изглежда количката...НА първо време ще се сменят консумативите естествено, а има ли и още нещо което е желателно да се смени в началото?БлагодаряПоздрави!

Значи вчера мина през сервиз за смяна на консумативи и останах приятно изненадан че всичко и е наистина наред....КОлата е на 90 хил км, и всичко и е като нова....Някъде чух нещо за водната помпа..Принципно проблемна част ли е на тези автомобили?Отделно, колко горе долу гори една такава, че засега не можем да го засечем?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Значи вчера мина през сервиз за смяна на консумативи и останах приятно изненадан че всичко и е наистина наред....КОлата е на 90 хил км, и всичко и е като нова....Някъде чух нещо за водната помпа..Принципно проблемна част ли е на тези автомобили?Отделно, колко горе долу гори една такава, че засега не можем да го засечем?

мойта гори 6 изван градско и 7-8 грацко ако караш нормално.... преди 5 месеца я засякох,но откакто сложих филти гарнета и разни глупости скочи на 9-10 Редактирано от SH3M37A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, дано те радва много тая машинка. Принципно и аз за такова съм се замислил, но засега нямам възможността. Иначе браво за късмета ти, понеже такива читави май трудно се намират. Покарай я малко и сподели мнение, ще ми е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колицата дава кеф.Ако се натоварите 4 човека и багаж ще ти е мудничка с тоя двигател.Но откъм надежност не я мисли. :fun::thumbs1: Градски,ела да ти дам завойче с кораба майка.... :) ....едно ниво нагоре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама че държава и хора..Снощи хубавата количка е мината от край до край с някакъв остър предмет- ключ или шило ама така злобно е натискано, че до метал е издрана...Това само от завист може да е.... :) :) :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много жалко колега, а едва си я взел! Такъв е нашия... види нещо хубаво и като не може да го има то поне да го надере :) Надявам се имаш застраховка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги дайте ъкъл какво да правя.. Днес Беше изкъртена задната чистачка и то доста грубо...Човек да не си купува хубава кола в тая държава ебаси..някой има ли представа как вървят цените на гаражните клетки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече, някой го прави нарочно. Първо одрана, сега чистачка откъртена...Направо си е нарочно. Не си ли и направил застраховка?Можеш да се заложиш да дебнеш и да видиш кое говедо го прави и после със щангата.......Дано всичко да се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...