Jump to content
Bayilijan

Относно откраднатите коли

Recommended Posts

Преди 3 дена на жена ми колата я намерихме с разбит заден прозорец и камък в колата... Както и да е, колата има каско и прозореца го оправихме...Но на къде бия...Наложи ми се за да сменим прозореца да отида в сервиз Кобра в кв. Орландовци (Военна рампа). За съжаление отивайки натам минах през тази част от София, която спокойно може да се нарече Underground-а. Минаваш през някакава промишлена зона... пътя целия в дупки, градите остарели, мръсни и потрошени... и се чувстваш като във филм...Имаще и доста морги за коли 2ра употреба... Моята кола няма каско защото не искаха да застраховат спойлерите ми... И честно казано ако ми я откраднат , въпреки че е уникална съм почти сигурен че няма да се намери. А да тръгна да я търся с подкрапата на всички хора във форума мисля, че никой няма да потърси в точно тези Underground квартали...Все пак дано да се намерят 2те коли, които са откраднати и описани във форума. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...че то цялата държава си е един венецуелски долнопробен underground филм....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наложи ми се за да сменим прозореца да отида в сервиз Кобра в кв. Орландовци (Военна рампа). За съжаление отивайки натам минах през тази част от София, която спокойно може да се нарече Underground-а. Минаваш през някакава промишлена зона... пътя целия в дупки, градите остарели, мръсни и потрошени... и се чувстваш като във филм...

А некои ходят на работа там в тая зона и всеки ден го гледаме тоя филм :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и по страшни места из София.. явно рядко имаш път по крайните квартали.. аз обикалям София всеки ден-и вече не ми правят впечатления тези неща... мога да кажа даже,че нощем обикновенно краините квартали поне са тихи и спокойни..даже плашещо спокойно,но не и централната част на София.. там според мен е страшно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и по страшни места из София.. явно рядко имаш път по крайните квартали.. аз обикалям София всеки ден-и вече не ми правят впечатления тези неща... мога да кажа даже,че нощем обикновенно краините квартали поне са тихи и спокойни..даже плашещо спокойно,но не и централната част на София.. там според мен е страшно!

Аз пък живея в центъра и се прибирам късно между 21 и 00 и няма нищо страшно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...