Jump to content
TANKISTA

Седмични срещи Пловдив - всяка сряда

Recommended Posts

Ужас днес един дядо 41 набор се заби в камиона ми с неговия ОПЕЛ Астра докато го изпреварвах . :angry:

Лошо дано няма пострадали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас днес един дядо 41 набор се заби в камиона ми с неговия ОПЕЛ Астра докато го изпреварвах . :angry:

Лошо дано няма пострадали.
Няма мина леко само едно огледало и две драскотини по вратите ама дядото се постресна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който има свободно време и желание да се чуства поканен в Асеновград на гости да се видим да пием по нещо и лаф да си направим по хлада. Среща след 19:30ч на Сани на парлинга.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аре запвядаите,ще има салати и мезета от миди и рапани :punk::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееееееееееее това ми звучи като елате при нас за да не доидем ние при ваз :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле какьв муабет пропуснахте снощи,за разни (мицубита,части,пари)и там филма е едьр и се казва BOXER.Успех на дидо сьс сериала :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси !! Много се радвам ,че се видяхме снощи !! :) много приятно си изкарах и много се надявам скоро пак да се видим :dry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

майни, сряда наближава..... що не ни дойдете на гости :punk::lol: много ще се радваме да ни погостувате, ПАК.Хайде Пловдийййййв..... чакаме ви :P П.П. ПОЗДРАВ http://www.youtube.com/watch?v=X80Qjh9Yivs...feature=related :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е ОК,но да видим ще има ли други желаещи освен мен??? Защото сам не ми се идва,не че не ми е приятно но това няма да е хонда среща с посещение на Асеновград ако доида сам:punk:Хаиде колеги пишете дали искате да посетим Асеновградчани в сряда около 19.00 часа? Ако проявите желание то срещата ни ще е 18.30 на асеновдрадско шосе срещу мебелна къща,посока Асеновград................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идеята е добра до сега не съм идвал на такава збирка надявам се да мога да доида да ви поразпитам малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги :fun: Наистина идеята е добра за Асг но аз няма да мога да дойда. Но пък ще бъда на по6тата защото имам желание да се поупозная с някои от вас тай като не съм идвал до сега на сре6ти и 6те съм новичак. До утре :lol: Поздрави на вси4ки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги :D Наистина идеята е добра за Асг но аз няма да мога да дойда. Но пък ще бъда на по6тата защото имам желание да се поупозная с някои от вас тай като не съм идвал до сега на сре6ти и 6те съм новичак. До утре :fun: Поздрави на вси4ки

заповядайни ни на гости и щесе запознаеш сьс всички :lol: Редактирано от COUPE V-TEC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и аз съм навит за асенов град таман да се запознаем,но да видим какво ще кажат и др колеги :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами .. аз ша зема да мина да зема и Жорката (феродото) че трябва да се видим с него и мое да дойдем ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами .. аз ша зема да мина да зема и Жорката (феродото) че трябва да се видим с него и мое да дойдем ..

Мое,или да???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кажете ко ще правим да няма неразбрали :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се запътих да идвам към Пловдив на срещата, но като гледам сте решили да ходите към Асеновград и май ще си остана в Пазарджик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз се запътих да идвам към Пловдив на срещата, но като гледам сте решили да ходите към Асеновград и май ще си остана в Пазарджик.

колега заповядай в Асеновград, 20 км. повече ще навъртиш, но смятам че това са още 20 км. удоволствие да си покараш хондата :D. хайде момци оговорете се за довечера, и ще ви чакаме. Алекс и теб те чакаме, няма може или неможе, при хонда всичко може :DП.П. да ва почерпя :lol::)http://www.youtube.com/watch?v=k816dPQyPAM...feature=related Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи: . . . аз в 18.30 ще съм на Асеновградско шосе срещу мебелна къща и ако се съберем поне 3-4 коли,пътуваме за Асеновград! Малко разнообразие и разходка. Ако не доиде никои до 18.45 се връщам на пощата,сам не ми се ходи:lol: Ако ще има закъснели поради някакви обстоятелства нека звъннат на 0888 657 032 или 0878 850 346 да ги изчакаме. Колегата от Пазарджик ако не му се харчи бензин мога да го взема с моита барачка,да ми дзънне:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи: . . . аз в 18.30 ще съм на Асеновградско шосе срещу мебелна къща и ако се съберем поне 3-4 коли,пътуваме за Асеновград! Малко разнообразие и разходка. Ако не доиде никои до 18.45 се връщам на пощата,сам не ми се ходи:lol: Ако ще има закъснели поради някакви обстоятелства нека звъннат на 0888 657 032 или 0878 850 346 да ги изчакаме. Колегата от Пазарджик ако не му се харчи бензин мога да го взема с моита барачка,да ми дзънне:D

Може да го отложа за другата седмица :) Не съм толкова на зор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на пощата защото май , май няма да се ходи никаде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да нищо нестана със срещата. нищо, друг път :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да нищо нестана със срещата. нищо, друг път ;)

Да бе,добре че не се събрахме повече коли и да вземем да тръгнем към станимака!Наи вероятно сами щяхме да си пием кафето някъде!Срамота,несериозни станимаклии. . .уфффффффф:) Давате идеи пък никакви ви няма!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бях там, но както каза, сам си пих кафето :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не се притеснявай.И сам боеца е боец. :(

Редактирано от Gencho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои мислил ли е за неделя да си направим на някоя река един готин пикник. . .а???На мен ми се върти една идеа за Стряма към Долна Махала е спокоино и има много места за колите до водата!Пък и риба има и крастата можем да си начешем.Ако има желаещи може да пишат за да се разберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много добра идея. но аз ще пропусна тази неделя, на работа съм. иначе добре си го замислил :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде народе ще се ходи на рекичка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои мислил ли е за неделя да си направим на някоя река един готин пикник. . .а???На мен ми се върти една идеа за Стряма към Долна Махала е спокоино и има много места за колите до водата!Пък и риба има и крастата можем да си начешем.Ако има желаещи може да пишат за да се разберем.

още един за,кьде щесе сьбираме и час. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно прекарване на всички от мен.Аз ще пропусна ставам морски за 2дена.Другия път съм на линия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно прекарване на всички от мен.Аз ще пропусна ставам морски за 2дена.Другия път съм на линия.

Да бе,ти маи всеки път по фланга се връткаш:honda: Ще видим другия път!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога – ще бачкам :honda: Дори и месечната ще пропусна, че събота отивам на моренце в Китен. Да пускаме ли тема за тогава, че май всички по отпуски отиват, или тук ще си организирате нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога – ще бачкам :honda: Дори и месечната ще пропусна, че събота отивам на моренце в Китен. Да пускаме ли тема за тогава, че май всички по отпуски отиват, или тук ще си организирате нещо?

нее лошо да има тема за тези които няма да посещават морето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега виждам темата дано сте си прекарали добре,мен вчера цяла нощ ме валя дъжд на Батак и се прибрах много уморен и мокър :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абееееееееее. . .и нас ни поваля ама не много,повечето беше в колата:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ще има ли седмична утре или нчма мераклии ;) ало червения ти си все по тия срещи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ще има ли седмична утре или нчма мераклии :P ало червения ти си все по тия срещи :D

Ехеееееееееее,ти си можел да пишеш бре??? Ако вземеш и да доидеш един път. . . .ееееее. . . .голям пич;) Може и да има среща ,ако отиде някои. . .ха ха ха ;) Обикновенно сме едни и същи,но едно турбо за разнообразие не е лошо!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ще има ли седмична утре или нчма мераклии :D ало червения ти си все по тия срещи :D

Ехеееееееееее,ти си можел да пишеш бре??? Ако вземеш и да доидеш един път. . . .ееееее. . . .голям пич:) Може и да има среща ,ако отиде някои. . .ха ха ха :) Обикновенно сме едни и същи,но едно турбо за разнообразие не е лошо!
ха ха ;) Вика6 друго си е с турбоо :D Айде мом4ета дано тоя път пове4ко хонди да видим. Стига с тея морета слънцето е силно. ;) Аз ше съм там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...