Jump to content
sakyt4o

колегите с АКОРД 98 до 02 год.

Recommended Posts

колеги наскоро забелязах че мойто акордче започва да хваща ръжда странично на задните вртаи където е калника но не от страната на калника а от към вратитекапчици от ръжда съвсем малкиимате ли този прблем и който се е справил с проблема да дава съветблагодаря на всички съфорумци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм с акорд '97 брат, ама имах такива неща по ръбовете на калниците, където е и края на задната броня. оправих я, че ме дразнеше, а за такова на вратите не съм виждал, а хем и такива оглеждах преди да купя моята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е твърде рано за ръжда по купето на тоя модел (мисля че е поцинкован) и ако при теб е "тръгнала" най-вероятно е от набързо направен ремонт ??? Никога не съм виждал ръжда на моя или друг 6-ти Акорд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз знам , че при нашите ACCORD-и ръждата ''няма шанс'' , всичко е поцинковано и най-вероятно при колегата някой тенекеджия да е претупал работата . Моят ACCORD е от Холандия , там както знаем не хвърлят сол , защото няма сняг , но с немските не знам как е . А пък най странно е мястото кадето избива ръждата при колегата ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам ръжда там където свършва задната броня но малко и като се има в предвит че е от Германия мисля че е напълно нормално.От долу съм е гледал няма никъде,но мисля че не е болка за умиране,правят я и няма да има проблем повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен няма никаква ръжда (Но моята е от централна Италия и не е виждала много сняг). Всъщност на предния капак имам няколко точици (изронена боя от камъни и съответно ръжда - това се случи по нашите пътища)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен няма никаква ръжда (Но моята е от централна Италия и не е виждала много сняг). Всъщност на предния капак имам няколко точици (изронена боя от камъни и съответно ръжда - това се случи по нашите пътища)

Същата работа и при мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок колегикарах я днес на майстор и ми каза че не е удрянанезнайно защо и на него му изглежда интересно защо има точно пък тамно за мен логика имаавстия хвърлят много соолта от там ще да е проблемакато ае постопли ще я карам да я правят и готово

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги поже4ето акорди нямат ръжда но има и изключения.Аз също съм виждал такъв проблем неведнъж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Акорд 98, на задня лява вежда от долната страна има малко ръждичка.Като мине зимата ще правим ремонти,че сега времето не се знае..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За статистиците: нямам такъв проблем. Колата е от западна Германия. Но пък се сетих нещо друго интересно: В началото като взех колата я миех безконтактно само на едно място. И един ден ми отказаха да я мият така - защото имали оплаквания от клиенти. И аз си огледах колата и открих по лайсните на вратите малки ръждиви точки, които интересно, че после изчезнаха или не съм се загледал основно! И сега се чудя как да я мия?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...