RepsoL 0 #1 Публикувано 18 Февруари, 2009 Колеги понеже не съм от горделивите си признавам че съм много прост.Вчера ми дадоха книжката и сега се возя с една ръждясала разнебитена Корса от '85 г. и неискам това да продължава много.Искам да знам каква е разликата м/у В-тек и обикновения мотор и лично сам се насочих към Honda Civic 1.6 D16Z9 coupe и искам да знам всичко за тази кола и ако може да ми дадете някоя оферта да спазариме разполагам с всичко на всичко 6000 лв.Това ми е за рег. музика и ако има пари и за тунинг понеже съм си пиклйо и това си ми е в душата.Благодаря предварително на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sleeper 29 #2 Отговорено 18 Февруари, 2009 http://world.honda.com/automobile-technology/VTEC/в това сайтче ще видиш анимирано даже какво се случва, когато в-тека ритне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GGone 0 #3 Отговорено 18 Февруари, 2009 http://asia.vtec.net/spfeature/vtecimpl/vtec1.htmlhttp://www.vbox7.com/play:be5e471c Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RepsoL 0 #4 Отговорено 18 Февруари, 2009 Ясно вече за В-тек,но там във Вбокса пишат в един коментар,че нормален двигател и В-тек имат почти един и същ разход на гориво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 18 Февруари, 2009 Ако не я вкарваш в оборотите на vtec, харчи колкото нормалния мотор. А ако е vtec-Е (икономичен) харчи по-малко от нормалния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 18 Февруари, 2009 Да така е ако не я караш над 5500 оборота когато включва В-тек. Но и тогава дърпа яко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RepsoL 0 #7 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колеги неска видях един Prelude в мобилето за окло 6000 лв маи беше,2.3i,но непомня дали беше 4WS или не.Въпроса ми е имали голяма разлика в разхода на 2.3 и на 2.2 и каква и въопще какъв разход имат тези прелюд 2.3 ? спешно питам,благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #8 Отговорено 19 Февруари, 2009 от приятели с прелюди 2.2 знам че разхода е 14-15 градско а между 2.2 и 2.3 не вярвам да има разлика но 2.2 е много по качествен успех с покупката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 19 Февруари, 2009 но 2.2 е много по качествен...и е акцизен ...за качеството имаш ли някакви доказателства??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #10 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колега не си взимай Хонда!От 10-на години карам тия кошници и хич не са интересни.Ни се трощат ни гяволи!То да му писне на човек само да кара!Друго си е да си ходиш по майстори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 19 Февруари, 2009 (Редактирано) Прелюд 2.3 - градско, зимни условия+работа на място 14/100 .Извън градско 7-8/100 според карането. Редактирано 19 Февруари, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RepsoL 0 #12 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колега Policeman,може ли да ми кажеш ти колко пари даде за твоя,защото аз мисля,че щом твоя е В-тек 2.2 значи върви малко повече от обикновен двигател 2.3i (това е лично мое мнение,за сега),ако не е така моля някой да ме поправи.П.П.Според вас много ли са 6000 лв за прелюд 1994-5 г. на около 170000-180000 км. 2.2 В-тек или обикновенния мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RepsoL 0 #13 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колеги сега зърнах за 1-ви път Хонда Кончерто,моля които е компетентен да ми каже каквото знае за тези модели всичко ме интерсува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RepsoL 0 #14 Отговорено 19 Февруари, 2009 Колеги сега зърнах за 1-ви път Хонда Кончерто,моля които е компетентен да ми каже каквото знае за тези модели всичко ме интерсува.Вече разбрах за тия Хонди,по добре прелюда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове