Jump to content
ivolvar

Задължително Vtec

Recommended Posts

Здравеите колеги>Имама едно питане защото не ми е ясно.В петъка ходих до една автокушта да гледам сивик 96 год 1.5 двигател (3врати).Продавача твърдеше ,че е vtec но аз никъде не видях означението.На самото двигателче пишеше хонда и нищо друго :P .Та въпроса ми е тоя ментеше ли ме или е бил втек .И ако може кажете как мога да ги различавам като нямат означение .Благодаря предварителноето как изглеждаше

Редактирано от ivolvar

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е V-tec, трябва да има витек соленоид... той прилича на батерия от ония големите, кръглите, не се сещам колко пъти A са... ама ето снимка:

Публикувано изображение

Не гледай заграденото в червено, а НАД него, има едно такова като батерия, аз така го опреличавам. Ако има това, имаш V-tec. До колкото знам, на някои двигатели на капака на клапаните пише само Honda но не и V-tec. :P

Оп, ето една снимка, на която дори е надписано:

Публикувано изображение

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж номера на мотора, ако е Д15Z6 е ВТЕК-114к.с. Ще го познаеш и по катализатора,който е веднага след колекторната 4-ка в коша :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е 1,5 6ген. те са само ВТЕК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..така като го гледам на снимката е Втек по разположението на свещите които са от страната към фаровете на Втеците е така мисля!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

запиши си ВИН номера и така можеш да го провериш. Доколкото знам 6-та ген е само с в-тек, ама да не давам компетентни мнения, може и да бъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е D15Z6 vtec-e. По кутията на филтъра и смукателния колеектое си личи, иначе на външен вид блока и главата са еднакви с 1.4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...