Jump to content
lookcho

Поръчка за Керамична лента

Recommended Posts

сряда е първия работен ден - пускаме поръчката тогава ...очаква се да пристигне до края на следващата седмица ако всичко е наред :dry: стискайте палци - ще публикуваме кореспонденцията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

!!!Финален вид на поръчката, която ще бъде пусната!!!

misho - 20м - 51.60лв. - платени 51.60лв.

lookcho - 40м - 103.20лв. - платени 104.00лв.

1net - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

manniakk - 20m - 51.60лв. - платени 52.00лв.

Magnum - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

atoma - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

Hronos - 30м - 77.40лв. - платени 77.40лв.

kvento - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

Венцо - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

edikoisi - 20м - 51.60лв. - платени 51.60лв.

Nasakoto.Yakata - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

oblaka - 20м - 51.60лв. - платил 52.00лв.

войводата/cls - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

doctor - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв

jivaka - 25м - 64.50лв. - платени 64.50лв.

Nio - 30м. - 77.40лв. - платени 80.00лв.

АЛЕКС БУРДИН - 60м - 154.80лв. - платени 155лв.

BOSS`HOGG - 30м - 77.40лв. - платени 77.40лв.

DundyTheCroc - 20м - 51.60лв - платени 52.00лв.

I_V_O - 30м - 77.40лв. - платени 78.00лв.

CB 650 SC NightHawk '83 - 10м - 25.80лв. - аз ще ги платя.

515м. - 1328.70лв.

Който е платил повече парите ще му бъдат приспаднати към сумата за доставка на лентата от русе до софия (както Lookcho беше написал по рано). ако се намери кой да я донесе на аванта парите ще бъдат върнати :lol:

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!!Финален вид на поръчката, която ще бъде пусната!!!

misho - 20м - 51.60лв. - платени 51.60лв.

lookcho - 40м - 103.20лв. - платени 104.00лв.

1net - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

manniakk - 20m - 51.60лв. - платени 52.00лв.

Magnum - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

atoma - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

Hronos - 30м - 77.40лв. - платени 77.40лв.

kvento - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

Венцо - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

edikoisi - 20м - 51.60лв. - платени 51.60лв.

Nasakoto.Yakata - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв.

oblaka - 20м - 51.60лв. - платил 52.00лв.

войводата/cls - 20м - 51.60лв. - платени 55.00лв.

doctor - 20м - 51.60лв. - платени 52.00лв

jivaka - 25м - 64.50лв. - платени 64.50лв.

Nio - 30м. - 77.40лв. - платени 80.00лв.

АЛЕКС БУРДИН - 60м - 154.80лв. - платени 155лв.

BOSS`HOGG - 30м - 77.40лв. - платени 77.40лв.

DundyTheCroc - 20м - 51.60лв - платени 52.00лв.

I_V_O - 30м - 77.40лв. - платени 78.00лв.

CB 650 SC NightHawk '83 - 10м - 25.80лв. - аз ще ги платя.

plamoni - 20м - 51.60лв. - платени 52.50лв.

DjSprite - 20м - 51.60лв. - платени 52.50лв.

555м. - 1431.90лв.

Който е платил повече парите ще му бъдат приспаднати към сумата за доставка на лентата от русе до софия (както Lookcho беше написал по рано). ако се намери кой да я донесе на аванта парите ще бъдат върнати ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как ще процедираме че аз постояно съм в русе и оттам да си я взема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да се разбереш с lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как ще процедираме че аз постояно съм в русе и оттам да си я взема?

много сложно става така :) те разбирасе не са съгласни да играят диспечер и поради тази причина ще изчакаме да ни я доставят и ще изпратим съответното парче на всеки човек от списъка , дали по куриер или на ръка ... както работата е готова! Човека взе парите, качи се на самолета , каза: " ще видим ..."после ще добавя и копие от проформата и да кажа - тъй-като пуснахме поръчката преди DjSrite да преведе парите, поръчката е 535м - за да няма ощетени, ще си намаля количеството на 20м и ще организирам нова поръчка някой ден за да взема лента и за другия колектор :) сега стискайте палци всичко да мине както трябва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пътувам доста и ако някой има търпение след като пристигне лентата мога да я разнеса на колегите из БГ ако им се чака някой друг ден, а може би седмица ;)...за да не плащате куриер, не друго ;)п.п.ко напраивхте вие, с тая лента можем да си направим загражденията за националната ;) ;) :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лентата е в производство и до края на седмицата - максимум началото на следващата, трябва да е тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лентата е в производство и до края на седмицата - максимум началото на следващата, трябва да е тук

супер чакаме я а нетърпение.:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важното е да дойде :lol: седмица , две , колкото им трябва на хората толко .... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да обещая на 100%, но за хората от Варна и региона мисля че имам вариант да изпратя лента по един камион и тя да пристигне в ръцете на БосХог-а. Поне ще се постарая за едно добро дело да ви спестя малко от куриери. Зависи кога ще пристигне лентата, ще се съберем с Лукчо и Цецо, ще я нарежем на съответните дължини според поръчаните от всеки, опаковаме с бележка за кого е и изпращаме.За да не ви разглеждам профилите кой от къде е , нека хората от Варна и близките населени места, които смятат, че ще им бъде удобно да си я вземат от Варна, ми драсната по едно л.с. с име, ник нейм и телефон за връзка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За колегите от Варна мисля че това е добър вариант , който иска може да дойде да си я вземе от Моргата , а който няма възможност ще донеса лентите на седмичната и там ще ги раздам .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърждавам на 100%, че има вариант за безплатна доставка на лентата до Варна :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля посочените да ми пишат на л.с. 2 имена и телефон за връзка и да потвърдят нас.място за изпращане на лентата, защото тази информация вадих от профилите ви от форума!!! Смятам, че на всеки ще му е по-удобно да бъде изпратена "до поискване" и за това не изисквам адрес. Ако някой желае да му бъде изпратена до адрес, нека го посочи.Очакваме лентата до края на тази седмица или началото на следващата. Ще се съберем с Лукчо и Маниак-а да я разпределим, след което се заемаме с опаковане и изпращане. Смятам, че на всички ще ви е удобно да си я получите по Еконт, пък и ние да не се разкъсваме да обикаляме няколко куриера. Който смята, че има вариант да си я получи от гр.София - ОК.За гр.Варна списъка е изготвен, тези който са от София са лесни, имаме си тел и т.н.П.С. DJ Sprite - къде се подвизаваш в момента и къде да те пишем за получаване?войводата/cls - гр.Елена - за теб може да се отвори възможност да я пратя по един човек до гр.Велико Търново. Подлежи на до уточнение!!!oblaka - гр.Сливенjivaka - гр.Силистраdoctor - гр.ГабровоCB 650 SC NightHawk '83 - гр.МездраАЛЕКС БУРДИН - гр.Исперихedikoisi ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Edikoisi ще я взема аз.Не му се полага на него :angel:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ако някой от колегите се откаже а има поръчана лента да свирка че закъснях дас е включа... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко, ще има следваща поръчка, аз пак ще се включа, Лукчо също. Ще се съберем пак достатъчно хора за втора поръчка.edikoisi, го прекръствам на Хронос-карбонос :thumbs1: Очаквам л.с. само от АЛЕКС БУРДИН с инфо за пратка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да се извиня на всички, че няма резултат още , но тия дни не съм много в час и в петък въобще забравих да се обадя контролно в завода :huh:по-точно не разбрах че е петък докато не свърши работния ден ... утре ще имам ясна информация за това, кога ще пристигне лентата ...за следваща поръчка , ще измислим нещо - просто още не знам, кога ще е и кой ще я организира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на доктора мога аз да му я метна идната седмица .на 90% е сигурно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

lookcho има ли развитие по темата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

еййййй избягахте с парите и тва си му е :););):D Знаех си аз .... мошеници такива :D;)

Редактирано от I_V_O

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

утре чеда мои :) после режем и пращаме ... увериха ме, че ми е изпратена пратката днес

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей , само се базиках аз :lol: lookcho , ако трябва да ви помогна нещо само кажи.... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей , само се базиках аз :lol: lookcho , ако трябва да ви помогна нещо само кажи.... :angry:

Ти пак ли се опитваш да краднеш бе :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пак ли се опитваш да краднеш бе :lol:
Е мнооо ясно , че ше си кръцна поне 5м повече :lol: ( Кажи и на тебе ако ти тряя още :lol: ама си трай )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш ножичка идвай да кръцваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш ножичка идвай да кръцваш :lol:

Имам бре , как .... :lol: Само кога и къде да ми кажете и се впускам в кръцкането

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чувалите пристигнаха :lol: лентата е нарязана на по 15м , което според мен е добре - не колкото ако бяха на по 20 , но и така става :lol:сега ще видя за кого трябват цели ролки и кой ще получи ролка + парче цената на транспорта беше ~ 40лв + 13лв за 5-те метра които излязаха в повече ( те са си за мен )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

misho - 20м - 1 ролка + 5мlookcho - 25м - 1 ролка + 10м1net - 20м - 1 ролка + 5мmanniakk - 20m- 1 ролка + 5мMagnum - 20м- 1 ролка + 5мatoma - 20м- 1 ролка + 5мHronos - 30м - 2 ролкиkvento - 20м- 1 ролка + 5мВенцо - 20м - 1 ролка + 5мedikoisi - 20м - 1 ролка + 5мNasakoto.Yakata - 20м - 1 ролка + 5мoblaka - 20м- 1 ролка + 5мвойводата/cls - 20м- 1 ролка + 5мdoctor - 20м - 1 ролка + 5мjivaka - 25м - 1 ролка + 10мNio - 30м. - 2 ролки АЛЕКС БУРДИН - 60м - 4 ролкиBOSS`HOGG - 30м - 2 ролкиDundyTheCroc - 20м - 1 ролка + 5мI_V_O - 30м - 2 ролкиCB 650 SC NightHawk '83 - 10м plamoni - 20м - 1 ролка + 5мDjSprite - 20м - 1 ролка + 5м= 29 ролки + 3х10м + 15х5м = 540м.

в сметката малко по-късно ще добавя колко се пада на човек за общия транспорт но е около 7.4ст/м ( като се има предвид , че повечето хора са пратили по повече пари )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи още колко пари трябва да дадем и от къде да си вземем парченцата (става дума за групата от София) :) И пак да кажа , нещо помощ ако трябва .... казвай :ban:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лентата е нарязана и разпределена - аз поемам софииските поданници + алекс бурдин + cls така , че моля всички софианци, дами пратят по един телефонен номер( ако не са го направили вече ) или да ми се обадят на 0889 235560 ( Илия ) за да се уговорим къде и как ще им предам торбичките ...парите от доставка, които не съм си изплатил, са 20 лв и не ми идва на ъкъла как да ги събера ;) искам да кажа какви сами началните наблюдения от лентата плата е добър, но на места има дефекти от рода на стърчащи конци изпаднали от стана ... обкантването е добре направено и мисля че няма да има проблем с него за съжление и за радост разкрояването е правено на ръка , което води до 2 последствия 1. лентата не е идеално права ! не е много естетечна докато не е навита 2. 15-те метра на ролка , средно излизат към 16 , а 50-те мм ширина варират от 50мм до 60мм ... общо взето има бонуси за всички, за да няма сърдити от липсата на естетика .. другото е че за разлика от стъкления плат - тоя е много мек и гъвкав ! и дебелината е значителна ... оф ... ще си я видите ;) каквото можахме направихме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

блоагодарим многo за услугата. Външния вид няма голямо значение, важното е да върши работа.кога можем да си я чакаме в провинцията ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За групата от Варна пратката ще замине от София в Понеделник 23.03.2009г. Малко ще почакате, ама транспорта е един път седмично.Надявам се до Вторник вечерта да е при Стамен. Опаковал съм ви на всеки в отделна торбичка с името и метраж на парчетата. Ще пратя и списък на Стамен, за да не стане объркване.За Варна ще пътуват ленти за:kventoВенцоNasakoto.YakataatomaBOSS`HOGGЗа oblaka и doctor - утре 19.3.2009г аз ще ви ги изпратя по Еконт. Пратка ще си търсите от ваш офис на Еконт. Изпращач ще съм аз - Милен Илиев.Демек в Петък сутринта ще си я получите :bash: За войводата/cls - Петко за теб остава варианта да ти я донесе Al Capone, но ако му отпадне пътуването, ще намеря друг вариант за теб. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митак, твоята лента я даваме на Хронос, вие се оправяте с него доколкото разбрах, освен ако Тони не се майтапил пак нещо :huh:П.С. Колеги, за омотаване на колекторите си пригответе по един чифт ръкавици, че как боцка от металната нишка тая лента, просто не е истина :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам я с нетърпение :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пратките са пуснати тази сутрин (19.03.2009г.) от офис на Еконт, както следва:

1.doctor - Венцислав Величков, гр.Габрово, до поискване. Товарителница N 91938391

2.oblaka - Христо Петров, гр.Сливен, до поискване. Товарителница N 91938389

Хайде подготвяйте се за уикинеда да омотавате колектори :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пратките са пуснати тази сутрин .....:D

чакам на полусъединител:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стоката - получена :( Лентата е чук без дръжка ;) На мен лично ми хареса много... събота или неделя почвам да МОТАМ колектору ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...