Jump to content
anouk

Проучване между феновете на Honda и Bmw

Recommended Posts

Наистина какво стана с резултатите, че ми стана мн интересна темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лятна сесия колеги.... :o:(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лятна сесия колеги.... ;) ;) ;)

Лятна ваканция по скоро :) ! И то с двойка на курсовата работа и поправителен за септември,ама като гледам и него няма да го вземе! Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на предположенията на повечето колеги, курсовата работа може да се каже, че пожъна доста голям успех в академичните среди. А относно дългата пауза и изпращането ми на поправителна сесия от други съфорумци/ колеги мога да ги опровергая с голямо задоволство. Та както знаете лятото е време за почивка та и аз си направих една такава, даже беше доста приятна, продължителна и извън нашата мила родна страна. Та и поради този повод не се появиха и резултатите, но след проявеният искрен интерес, обещавам, че ще се опитам в рамките на няколко съботи и недели да понапредна по темата. Благодаря ви за проявеният интерес все пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакаме с нетърпение:)А забавилите се "аутсайдери" имат ли възможност за мнение? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на предположенията на повечето колеги, курсовата работа може да се каже, че пожъна доста голям успех в академичните среди.

:angry::o:cool: паднах под масата от смях с това изказване

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Доста време мина от последния коментар по темата.... а от обещанието да не говорим... :(:):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста време мина от последния коментар по темата.... а от обещанието да не говорим... :) :) :)

май ще си останем само с него, на мен също ми беше интересно какви ще са резултатите, но уви...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата нощ изписах цял роман на тази тема обаче нета се разпадна точно като го изпращахПреди да с регистрирам още разгелждайки форума попаднах на топика Кой с какво се занимава, учудиме че че има толкова много страници, и че по голямата част от хората даже оствят имната и сайтовете на фирмите в коио работят, впечатлиме и броя на архитекти които пеброих в пурвите няколко страници. Така че еших да видя какво е положението при БМВ резултат – геройски стигнах до станица №3 и вече имах главобол от странния им начин на общуване във форума, наброих пркалено много студенти които се питаха за какво ваобще си губят времето там, ако изобщо ходят и още толкова чиито мама и тати работят а те само им харчат парите, замислих си какви хора карат тази марка на запад и установих че ако попаднат на този пост сигурно ще им стане лошо. така че отскочих при Мерцедес да видя там какво е положениетом обстановката беше коренно различна нямаше много страници топика но така поне успях да ги изчта всички, нмаше данни кой каде точно работи като при хондам но стилът беше приятен хората описваха работаа си с чувство за хумор. Коя професия е най силно представна там ли , ами професията военен е не само имаше полицаи, държавни служители, шофиори но най–много от една и съща професия бяха военнитеСега доколко тези топици могат да ни дадат някаква представа от която да се извадят по глобални заключения е относително, доста алко хора от регистрираните влизат в теми общи или други, търси се конкретна информация и по възможност да се намери за най–кратко време. Но да отчасти представлява не притежателите на тази марка а редовните потребители на форума на дадената марка.Ако трябва да съпосавя нашия форум на хонда с форумите от франция и испания ами по възпитани сме от тях , най–близко до нас по тон на писане са от форума ма делсол във франция, относно техницхески въпроси се приближават по компетентност първо хондадиите от френския форум след това испанския. относно резервните части там см като испанците форума е място за покупко продажба на висоли цени, за разлика от франция където хората си заменят части или продават на разумни цени даже по евтино от обявите по други страници. колкото до караните коли във франция тунингит ми харесват на мене лично повече както цветово така и като идеи от испания където малко ми простее тънинговането. Феновете на делсол във франция са с ясна тенденция към оптичн тунинг запазвайки възможно най много оригиналната идея на колата , наблягат много у на мотора както визуално да е красив така и да е усъвършенстван технически. Испанците карат много хонди след 2000г французите предимно от 90г . Във Франция като у нас имат седмични срещи в испания се събират веднъж годишно от цялата страна и иначе по провинции както им дойде и в двете страни срещите ако са месечни или годишни са свързани с конвой и със състезание на писта или просто готино каране по не натоварени пътища както и с организиран обяд или вечеря.За съжаление те нямат тема кой с какво се занимава но ще взема да я открия аз за да видим дали и там могат да се забележат интересни съпоставки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...