Jump to content

Recommended Posts

колата е кончерто д16а9е.знам че съединителя е вече на края на живота си.педала ми отделя мнооого горе.ако се опитам да натегна или отхлабя жилото дали ще мога да го съживя малко.скоро смяам да копувам комплект,но поне за сега...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съединителя ти не е ли саморегулируем...? Пробвай да го обезвъздушиш може да помогне малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един приятел беше така чак най-горе отделяше всички му казаха че сайдинителя за смяна но някакъв негов приятел я карал и му казал абе мн горе ти отделя отворил капака слязал и докато се обърне саединителя бил готов :D натегнал ли го разхлабел ли го е незнам но си е ок сега :D дано стм бил полезен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един приятел беше така чак най-горе отделяше всички му казаха че сайдинителя за смяна но някакъв негов приятел я карал и му казал абе мн горе ти отделя отворил капака слязал и докато се обърне саединителя бил готов :lol: натегнал ли го разхлабел ли го е незнам но си е ок сега :huh: дано стм бил полезен

На мен това ми беше мисълта.обаче съм чувал че ако го натегнеш повече от необходимото се прецаквал претискателя./не съм сигурен,но нещо такова беше/.Неискам да го разваля повече от това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно си чул :lol: Мисля , че за твоя двигател го дават да се регулира , т.е. е с жило и има една врътка в непосредствена близост до края на жилото до скоростната кутия :huh: Но наистина , ако го пренатегнеш просто ще се износи още по-бързо , при мен се получи така , не че е болка за умиране , но ако караш дълго време така наистина може нещо да му стане - ако е пренатегнат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен това ми беше мисълта.обаче съм чувал че ако го натегнеш повече от необходимото се прецаквал претискателя./не съм сигурен,но нещо такова беше/.Неискам да го разваля повече от това.

Колега ! Когато ти отделя горе съединителя, жилото се разхлабва........Ако го натегнеш, ще почне да ти буксува........ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно си чул :) Мисля , че за твоя двигател го дават да се регулира , т.е. е с жило и има една врътка в непосредствена близост до края на жилото до скоростната кутия :) Но наистина , ако го пренатегнеш просто ще се износи още по-бързо , при мен се получи така , не че е болка за умиране , но ако караш дълго време така наистина може нещо да му стане - ако е пренатегнат

Благодаря на всички.ще го отхлабя малко и да видим кога ще дойдат финансиите ,че нещо така не ме кефи да карам на ръба.чао и пак благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...